Хейййй майнички много сте несириозни Никой не дойде на срещата на Цигов Чарк
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги видях че има стикери на Фиат Форум България. Питането ми е трябва ли да имам 50 пуснати мнения във форума и да чакам там колкото бяха 3-4 месеца за да си заляпя стикер (смятам сам да си принтирам лепящ се вътрешно на задното стъкло) и доколко са законни... Неми се харчат излишни пари за глоби. Поздравления за дизайна на стикерите, много ми харесват!!!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Колеги видях че има стикери на Фиат Форум България. Питането ми е трябва ли да имам 50 пуснати мнения във форума и да чакам там колкото бяха 3-4 месеца за да си заляпя стикер (смятам сам да си принтирам лепящ се вътрешно на задното стъкло) и доколко са законни... Неми се харчат излишни пари за глоби. Поздравления за дизайна на стикерите, много ми харесват!!!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Стикери има в мен, може да ти дам, няма нужда да имаш 50 мнения, нито да поръчваш лично на теб стикери по куриер. Само ми напиши лично съобщение и даже може да се сдобиеш и с карта с отстъпка за гориво в бензиностанции ЕКО.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
sUkI
Реклама
Collapse
Коментар