Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Там сме!

Коментар

sUkI написа:
      Там сме!
      Суки винаги е там :D
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Сефте се разписах и аз макар че пръскаше не ми попречи! Скоро пак :D Дано колегата няма против това че и неговата кола е на снимката...
        Прикачени файлове
        with SGNote & HTC Wildfire 8G
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

BUH написа:
          sako_dj написа:
          Супер ще дойда че имам адски мнгоо въпроси относно моето браво JTD имам чувството че върви по-малко от TD100 ще дам да го тествате да кажете и вие дали да търся проблем или просто да престана да си внушавам
          да се надяваме че нашия нафта спец ще доиде(които е също със Жтд) и ще установи проблема
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

darkcat2005 брат пиши повече в долната тема чат за срещите в Пловдив От другата седмица ще се събираме вече по новото време от 18 часа
            Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

darkcat2005 написа:
              Сефте се разписах и аз макар че пръскаше не ми попречи! Скоро пак :D Дано колегата няма против това че и неговата кола е на снимката...
              е тоя пак няма грижи И сменяме часът на срещите вече от 18:00 по лятно му :D :D
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Колеги,колешки и всичкото хора които карата Фиат от другата неделя 05.04.2009 сменяме чЪсЪт вече ше се сбираме от 18:00 по лятно му мястото е извесно :D :D :D :D ае със здраве
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                  Колеги,колешки и всичкото хора които карата Фиат от другата неделя 05.04.2009 сменяме чЪсЪт вече ше се сбираме от 18:00 по лятно му мястото е извесно :D :D :D :D ае със здраве
                  супер дано само времето да става за срещи
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

J T D написа:
                    Ти ли си моят човек бре не дойде днес да те атакувам с въпроси малко....

Коментар

Днес бях в пловдив от 13:00 до 15:00. Ако знаех и къде и кога се събирате, щях да намина, ама айде другия път.

Коментар

ogi28b написа:
                        Днес бях в пловдив от 13:00 до 15:00. Ако знаех и къде и кога се събирате, щях да намина, ама айде другия път.
                        доста изпусна бая таифа се посабрахме др пат фварли едно око тука предварително
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Хареса ми днес и вече съжалявам че ще пропусна другата неделя заради патуване до Варна. Искам някои да ми покаже какъв му е поленовия филтър и как се закрепя че бравото ми е било притежавано от марлячи маи и такова чудо липсва (няма да говоря за маслкото и въздушния в какво състояние бяха)...
                          with SGNote & HTC Wildfire 8G
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

еми колегата Airfan каза че няма среща

Коментар

sako_dj написа:
                              J T D написа:
                              Ти ли си моят човек бре не дойде днес да те атакувам с въпроси малко....
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

СРЕЩАТА НА СТАДИОНА НА 05.04.2009Г. ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 18.00Ч. КАКТО СИ БЕШЕ ПРЕДИ!ВСЕ ПАК ВЕЧЕ .... А ... У ... ПО ЛЯТНО ВРЕМЕ ...АЙДЕ УСПЕХ В НАЧИНАНИЯТА ....

Коментар

Working...
                                X