Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Извинявам се,че Ви прекъсвам темата ама прасе тва което си го пистал долу в подписа си,че опел кадет 1.8 няма и 90 коня ускорява за 10 секунди не мога да ти повярвам освен ако не е нещо много олекотен,така че вземи сложи една секунда отгоре или го махни направо
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Абе,хора има си ЛС,за тая работа...

Коментар

sUkI написа:
        Абе,хора има си ЛС,за тая работа...
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

npace написа:
          Е тая неделя беше свободно на калояново що не се организирахте да дойдете?
          Ами Наско,ако някой беше си направил труда да драсне два реда в форума и да каже,че ЩЕ СЕ ХОДИ на Калояново,може би щяхме да се съберем повече хора!Аз от къде да знам дали пистата бачка?Някой беше казал,че няма да работи до 7март,поне аз така разбрах де! sUkI ти що не ми каза бре?????????????????????????????
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

идната неделя в 11 заранта ще има тунинг изложение а от 2 следобеда почва дрифта :D
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

8 март на калояново , дрифт в памет на ЛЪЧКАТА - ЛАНДИКАР ;(

Коментар

J T D написа:
                npace написа:
                Е тая неделя беше свободно на калояново що не се организирахте да дойдете?
                Ами Наско,ако някой беше си направил труда да драсне два реда в форума и да каже,че ЩЕ СЕ ХОДИ на Калояново,може би щяхме да се съберем повече хора!Аз от къде да знам дали пистата бачка?Някой беше казал,че няма да работи до 7март,поне аз така разбрах де! sUkI ти що не ми каза бре?????????????????????????????
                В тунинг форума има тема от седмица по рано винаги!Аз там следя.Както казаха на 8 март ще има дрифт.

Коментар

Абре момци я кажете в сряда все още ли се събирате на Итали?

Коментар

те срещите в сряда сас редовни бе от 19:00ч ама аз неска ше пропусна ама в неделя ще доида
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Tqnkata написа:
                      Извинявам се,че Ви прекъсвам темата ама прасе тва което си го пистал долу в подписа си,че опел кадет 1.8 няма и 90 коня ускорява за 10 секунди не мога да ти повярвам освен ако не е нещо много олекотен,така че вземи сложи една секунда отгоре или го махни направо
                      Ами много лесно става бре , и не е 90 коня а е 84 и за разлика от другите си достига въртящия момент (150НМ) на 2600 оборота вместо на 4500 както бравото!И съм на 100% сигурен че ако в момента кадета беше при мен щях да ти го докажа!В момента кадета е в едно село около Пловдив и е с рег.номер РВ 5686 СН видиш ли го застани до него няма да се откаже Резултата от сега го знам!

Коментар

Тянка мн са леки тея опели,старата ми ми асконка дето беше хечбек 4/5 врати тежеше 1020 кила с газовата(60л руска) и за 1.6и 90 коня мн си се режеше
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

npace написа:
                          Tqnkata написа:
                          Ами много лесно става бре , и не е 90 коня а е 84 и за разлика от другите си достига въртящия момент (150НМ) на 2600 оборота вместо на 4500 както бравото!И съм на 100% сигурен че ако в момента кадета беше при мен щях да ти го докажа!В момента кадета е в едно село около Пловдив и е с рег.номер РВ 5686 СН видиш ли го застани до него няма да се откаже Резултата от сега го знам!
                          кво да не би да ме дръпне?Къв цвят е?Кое е селото?Е ся отивам да го търся
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                            npace написа:
                            Tqnkata написа:
                            Не само ще те дръпне ами и ще ти отпори всички водове гьонове Лично съм го теглил на кантара на зелената метанстанция (ЕКОАВТОТРАНС вече БУЛМАРКЕТ) на карловско шосе - 940 кг.С твоите 1200 къде утиваш може би?http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...ic=35267Ето ти тема , е малко старичка но можеш да видиш какво олекотяване му причиних! И не се заяждам просто ти казвам.Както Ваньо (дългия 5976) мереше 0-100 с телефон по същия начин съм мерил и на кадета поради простата причина че не е имало на кой да се доказвам.Единственото лошо в момента е че нямам връзка с новия собственик на колата но го засичам из града Сега ще се поразтърся да изнамеря нещо повече от сухи приказки!

Коментар

npace написа:
                              Tqnkata написа:
                              npace написа:
                              Tqnkata написа:
                              Не само ще те дръпне ами и ще ти отпори всички водове гьонове Лично съм го теглил на кантара на зелената метанстанция (ЕКОАВТОТРАНС вече БУЛМАРКЕТ) на карловско шосе - 940 кг.С твоите 1200 къде утиваш може би?http://www.opelclub-bg.com/forum/ind...ic=35267Ето ти тема , е малко старичка но можеш да видиш какво олекотяване му причиних! И не се заяждам просто ти казвам.Както Ваньо (дългия 5976) мереше 0-100 с телефон по същия начин съм мерил и на кадета поради простата причина че не е имало на кой да се доказвам.Единственото лошо в момента е че нямам връзка с новия собственик на колата но го засичам из града Сега ще се поразтърся да изнамеря нещо повече от сухи приказки!
                              а ве момче ти друсаш ли се?Сериозно те питам?
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Утре ще разбереш!

Коментар

Working...
                                X