Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    грайфер дот?летни ли са? :D
    Като мойте бре,Rainsport1!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

BUH написа:
      Видо братле зих си и 195/50 Yokohama S Drive,а мишелина е Exalto 2 Суки имам 2 летни гуми 195/50/15 раинспорт ако ти трябват още де
      И двете шарки са добри,но pilot exalto2 е по-добрия вариянт,макар,че по бързичко свършват!S-drive е с добри канали за вода!Не си згрешил!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
        sUkI написа:
        грайфер дот?летни ли са? :D
        Като мойте бре,Rainsport1!
        дамм същите
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

J T D написа:
          BUH написа:
          Видо братле зих си и 195/50 Yokohama S Drive,а мишелина е Exalto 2 Суки имам 2 летни гуми 195/50/15 раинспорт ако ти трябват още де
          И двете шарки са добри,но pilot exalto2 е по-добрия вариянт,макар,че по бързичко свършват!S-drive е с добри канали за вода!Не си згрешил!
          мн ми ги похвалиха Yokohama-та затова си ги зех,мн добре се държали на пътя не само на вода а и на топъл асфалт :D
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Ти все едно караш с 350 км/h, е как разбра, че се държат добре на пътя.... ?Какви са критериите?

Коментар

PB 5976 BC написа:
              Ти все едно караш с 350 км/h, е как разбра, че се държат добре на пътя.... ?Какви са критериите?
              ти закво пак се заяждаш сега?? човека от които ги зех също кара с такива а тои ми е приятел пак и от него си зимам само гуми и няма фаида да ме излаже
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Не се зачждам бе , бух!Чисто и просто те питам кви са критериите една кола да се вържи добре на пътя от едни гуми.

Коментар

неделя ще има ли нещо на Калояново или?
                  MB 280 S W108 67' - pickUp
                  MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                  ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                  Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                  office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

PB 5976 BC написа:
                    Не се зачждам бе , бух!Чисто и просто те питам кви са критериите една кола да се вържи добре на пътя от едни гуми.
                    Днес 100% има сняг на пътя от Гълъбово до Бяла черква затова можеш да дойдеш да ти покажа кво е хубава и кво е лоша гума!Към 7-8-9 часа смятам да направя поредния тест на гуми! След това втори но с Форд Сиера

Коментар

Вчера карах зад теб npace, от гарата до ул. Лерин чак и бипках, ама кой ли ти гледа.
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        аа Ванка недеи така братле гума играе мн важна роля в управлението на една кола има си голямо значение от нея
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

EVITA написа:
                          Вчера карах зад теб npace, от гарата до ул. Лерин чак и бипках, ама кой ли ти гледа.
                          Аз нямам книжка бре!Не карам аз , някой друг си видяла , някой от твоя пол!

Коментар

Suppish написа:
                            неделя ще има ли нещо на Калояново или?
                            най-рано 8-ми и 9-ти март ще е отворена ще има дрифт и 1 година в памет на Landikar дано да е хубаво времето до тогава
                            Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Някой изгорял от снощи?

Коментар

npace написа:
                                Някой изгорял от снощи?
                                замалко на 2 пъти :D
                                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Working...
                                X