Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BUH написа:
    ТоП Оферта :D 2500 лъвчвета без джантите и без фолиото на задните джамове :D :D
    аз взимам антикрилото....!Видо направо я пускай на части в Продава се
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
      Видо направо я пускай на части в Продава се
      Стояне,няма раздел Подарявам,иначе там щях да е пусна!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
        Tqnkata написа:
        Видо направо я пускай на части в Продава се
        Стояне,няма раздел Подарявам,иначе там щях да е пусна!
        дамм наистина няма
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Няма нужда бе ще я разцъкаме тука из между наши хора кой квото си хареса
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            Няма нужда бе ще я разцъкаме тука из между наши хора кой квото си хареса
            аз сам ЗА :D :D
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Може и аз да се включа.Някоя друга все ще ми е от полза
              Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

getzko написа:
                Може и аз да се включа.Някоя друга все ще ми е от полза
                Ш Е Г А Д Ж И Й
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Eй Вие кво го изкарахте това браво ...... пфффффф толкова приказки за нищо, нищо една кръгла нула 0 нула, бе нула неразбиратели!Крила , джанти манти фолио болио ...... ааааа не се занимавайте с баракудници.Надявам се другата неделя да Ви покажа какво означава наистина колата Фиат Браво, а не някви самодивски изпълнения на някоя куца медуза......

Коментар

PB 5976 BC написа:
                    Eй Вие кво го изкарахте това браво ...... пфффффф толкова приказки за нищо, нищо една кръгла нула 0 нула, бе нула неразбиратели!Крила , джанти манти фолио болио ...... ааааа не се занимавайте с баракудници.Надявам се другата неделя да Ви покажа какво означава наистина колата Фиат Браво, а не някви самодивски изпълнения на някоя куца медуза......
                    хахахахахаххха а ти луд ли си ве човек.....хахахахаха седя и сам се хила тука като чета :D :D Кво ще ни показваш?Да нямаш някоя нова придобивка....Да не си сложил НОС към иначе бързия ти 2.0 20v Вi-TubroCharged Supercharged с полирани изпускателни и всмукателни тръби и изпускателна генерация рагазон и със спортен колянов вал двигател аааааааа?????????
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Надявам се другата неделя да Ви покажа какво означава наистина колата Фиат Браво, а не някви самодивски изпълнения на някоя куца медуза......[/quote]Надявай се пу**о на пиян х*й
                      Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        Надявай се,ама нали знаеш,че можеш да ни изненадаш само АКО ти дойдат гумите!Хахахахахахахаххахахахахахахахаха
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Е то няма начин да не ми дойдат...... хахаххахаххаха

Коментар

та да си си зел некви сликове че толкова патардия вдигаш или пак кяви супер дупер корморани :D :D
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              Е то няма начин да не ми дойдат...... хахаххахаххаха
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Да БУХ точно Корморани са чакам ги от инджикитай......

Коментар

Working...
                                X