Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и да направите клипове еи
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

npace написа:
      Специално обръщение към най големия рацер 5976:Бързото Браво утре няма да може да дойде щото собственика му вече е без книжка.Ако жената ме закара на пистата - хубаво ама иначе няма да я бъде.2 месеца съм пешеходец!А и утре съм планувал подмяна на някой чаркове по бързия хафтомобил.
      Що така за кво ти е взеха
      Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Някой надъхан срещу jtd-to утре
        Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
          Някой надъхан срещу jtd-to утре
          Аз,ама нямам нафта!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Аз имам среща с Голф 4ката ,Прелюда и бялото Пунто турбо в 11;15 на лукойла на моста на ален мак!

Коментар

утре се очертаа мн весело д****
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Горе долу тази седмица беше доволна на Калояново,имаше доволни дръпки.......абе общо зето си беше перфектно само където беше супер студено и сега съм на антибиотици! Сега ще чакаме Тано да качи някоя друга снимчица,а и колегата РВ 5976 ВС беше фотограф тази седмица!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                  Горе долу тази седмица беше доволна на Калояново,имаше доволни дръпки.......абе общо зето си беше перфектно само където беше супер студено и сега съм на антибиотици! Сега ще чакаме Тано да качи някоя друга снимчица,а и колегата РВ 5976 ВС беше фотограф тази седмица!
                  Много студ!Аз имам няколко клипчета ама ще видя довечера да ги кача някъде П.П. Поздравявам всички момченца с тая песен http://www.vbox7.com/play:e7694e21 да сте живи и здрави и прави и КУРАВИ....
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Поздрави за всички "мъже".Честит празник.......Иначе вчера освен студа всичко беше много добро
                    Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

getzko написа:
                      Поздрави за всички "мъже".Честит празник.......Иначе вчера освен студа всичко беше много добро
                      :D :D сички да се чустват поздравени и от мене
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Eто и дългоочакваните клипове събрани в един филммммм ...... http://vbox7.com/play:86c1b6fb ..... приятно гледане!!!

Коментар

евала задето в началото се показа голфа с газовото дето пропуши като баркас :D :D :D :D
                          MB 280 S W108 67' - pickUp
                          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Eто и дългоочакваните клипове събрани в един филммммм ...... http://vbox7.com/play:86c1b6fb ..... приятно гледане!!!
                            добре добре разписа се както си требе с тоя клип
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Ваньо добър "филм" се е получил......
                              Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Абе sUkI от тези клипчета дето ми даде не видях победа бре Поне сте се позабавлявали В неделя не успях да дойда поради 2 причини:1 немам книжка вече и 2-ро едната обтяжна ролка предаде бого дух и сега търся да закупя нова и да си я сменя (в магазина е 154 кинта ) Някой ако има под ръка авер който да продава ролки да ми пише.Колата върви , смазал съм ролката но е много наложително да я сменя!Изчаквам известно време и ща не ща ще давам 150 лева.Идеята е че търсим евтино и хубаво нали сме в България!

Коментар

Working...
                                X