Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

EVITA написа:
    Да унагледим един евентуален изход от ситуацията в неделя. Само дето в неделя имаше адски много коли и тройно по-малко място.http://www.clip4e.com/play_systezani...rshvat_zle.htm
    аххаха колежке тва беше покъртителен клип от къде ги намираш :D"Oh i’ve got this shit on a video tape!"
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Айде в неделя всички италианки да се съберем вместо на стадиона да се съберем на Калояново на пистата!Ще се съберем на стадиона и от там ще драскаме към пистата?Желаещи имали?Аз съм първия!!!

Коментар

аз сам ЗА само да има някой да ме закара че книжката е на трупчета
        запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили

Коментар

PB 5976 BC написа:
          Айде в неделя всички италианки да се съберем вместо на стадиона да се съберем на Калояново на пистата!Ще се съберем на стадиона и от там ще драскаме към пистата?Желаещи имали?Аз съм първия!!!
          Така май е най-добре,но не и на стадиона да стават тези работи като миналата неделя!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

аа

Вижте тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=37565

Коментар

Re: аа

niko_boev написа:
              Видях темата колега!Бих казал,че ще е доста интересно и ще се постарая да присъствам на това събитие!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

niko_boev написа:
                аз съм ВЪТРЕ няяя начин
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Видко яла ме вземи да ходим заедно
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                    Видко яла ме вземи да ходим заедно
                    Нали знаеш,че няма ядове!Не съм 100% сигурен обаче дали ще мога да дойда,но ще гледам да мога!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Тянка кви са тея пироети кво е тва сучене на аватара бе
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                        Ами който го може,го може бре Жорка!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                          BUH написа:
                          Ами който го може,го може бре Жорка!
                          така е така е като гледам Тянката се е специализирал
                          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!! На 01.02.2009г. демек утре ще се събираме от 11:30ч. на стадиона и ще чакаме да се съберем коли и ще ходим на Писта Дракон (Калояново) , вместо на стадиона тази неделя ще сме на пистата!В 11:30ч. започваме да се събираме и 12:00 палим и тръгваме към пистата!Ще се движим в група без изпълнения по пътя до Калояново , после що пристигнем на пистата правете щуротии колкото си искате , нали все пак трябва да има шоу!Айде записвам желаещи за гонки и за палене на гуми (задължително да си вземете поне един чифт гуми , защото няма с какво да се преберете) , ако нещо стане аз имам Пътна помощ , но ще падат глави още от сега Ви предупреждавам! Разбрах те ли или още веднъж да повторя .... ?

Коментар

FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Специално обръщение към най големия рацер 5976:Бързото Браво утре няма да може да дойде щото собственика му вече е без книжка.Ако жената ме закара на пистата - хубаво ама иначе няма да я бъде.2 месеца съм пешеходец!А и утре съм планувал подмяна на някой чаркове по бързия хафтомобил.

Коментар

Working...
                                X