sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
-
sUkI написа:Има,има и има и пълно каско не се притеснявайте. Други нямат,има щот някой хора учат и следват и ги издържат , а други на времето са си барали макарите,заради това има и ги издържат.И не злобеят и не нареждат (както няколко "бързака"),е това си е до възпитание,оставете момчето с голфа,той поне си има книжка и не е клавиатурен и знае как да се дърпа и прави бърнаут...айде у лево.P.S. не ме интересува мнението на 90% от пишещите в темата... И официално предизвикателство към всички "рацери" ,тази неделя в 11 сутринта на Калояново отиваме!<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
sUkI
Sparco написа:sUkI написа:Има,има и има и пълно каско не се притеснявайте. Други нямат,има щот някой хора учат и следват и ги издържат , а други на времето са си барали макарите,заради това има и ги издържат.И не злобеят и не нареждат (както няколко "бързака"),е това си е до възпитание,оставете момчето с голфа,той поне си има книжка и не е клавиатурен и знае как да се дърпа и прави бърнаут...айде у лево.P.S. не ме интересува мнението на 90% от пишещите в темата... И официално предизвикателство към всички "рацери" ,тази неделя в 11 сутринта на Калояново отиваме!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Бахти яката неделя .... дано другата да е още по-яка и 2-а пъти повече пилежи , въртежи , ръчни . мръчни и кво ли още не в следващата неделя ..........to be continuedLancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
INTEGRALE написа:PB 5976 BC написа:Бахти яката неделя .... дано другата да е още по-яка и 2-а пъти повече пилежи , въртежи , ръчни . мръчни и кво ли още не в следващата неделя ..........to be continuedHonda Jazz 1.4 8v 07'
Коментар
-
INTEGRALE написа:Няма да стане. Аз ще звънна на куките за да не се стига до подобни изцепки. И в Алфа форума това обсъждахме. Като искате пилежи събирайте се по друго време и си правете каквото искате. Не на ИТАЛ срещата да гледам Голфове, Астри, Каялибри и БМВ-та да ми пилят до колата.Радвам се, че много от Вас мислят трезво. Евала!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
INTEGRALE написа:PB 5976 BC написа:Бахти яката неделя .... дано другата да е още по-яка и 2-а пъти повече пилежи , въртежи , ръчни . мръчни и кво ли още не в следващата неделя ..........to be continued
Коментар
-
Да унагледим един евентуален изход от ситуацията в неделя. Само дето в неделя имаше адски много коли и тройно по-малко място.http://www.clip4e.com/play_systezani...rshvat_zle.htmSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Бахти яката неделя .... дано другата да е още по-яка и 2-а пъти повече пилежи , въртежи , ръчни . мръчни и кво ли още не в следващата неделя ..........to be continuedФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар