Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    Има,има и има и пълно каско не се притеснявайте. Други нямат,има щот някой хора учат и следват и ги издържат , а други на времето са си барали макарите,заради това има и ги издържат.И не злобеят и не нареждат (както няколко "бързака"),е това си е до възпитание,оставете момчето с голфа,той поне си има книжка и не е клавиатурен и знае как да се дърпа и прави бърнаут...айде у лево.P.S. не ме интересува мнението на 90% от пишещите в темата... И официално предизвикателство към всички "рацери" ,тази неделя в 11 сутринта на Калояново отиваме!
    като не те интересува не пиши в темата бе мойто момче.Щом смяташ че злобеем и ти мислим лошото...ти си знаеш
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

То трябва да си кьораво магаре , за да не се види,как злобеете

Коментар

като гледам какво е ставало в неделя по добре пеша вече

Коментар

sUkI написа:
          Има,има и има и пълно каско не се притеснявайте. Други нямат,има щот някой хора учат и следват и ги издържат , а други на времето са си барали макарите,заради това има и ги издържат.И не злобеят и не нареждат (както няколко "бързака"),е това си е до възпитание,оставете момчето с голфа,той поне си има книжка и не е клавиатурен и знае как да се дърпа и прави бърнаут...айде у лево.P.S. не ме интересува мнението на 90% от пишещите в темата... И официално предизвикателство към всички "рацери" ,тази неделя в 11 сутринта на Калояново отиваме!
          Ще се видим на пистата Ся да не пимислиш,че ще карам.Още Не.Просто нещата станаха много сложни.ти за кафета щеше да обаждаш.......?
          <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
          Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Бахти яката неделя .... дано другата да е още по-яка и 2-а пъти повече пилежи , въртежи , ръчни . мръчни и кво ли още не в следващата неделя ..........to be continued

Коментар

Sparco написа:
              sUkI написа:
              Ще се видим на пистата Ся да не пимислиш,че ще карам.Още Не.Просто нещата станаха много сложни.ти за кафета щеше да обаждаш.......?
              Саше,обещах ти когато колата е на 100% готова,утре ми идва носача от Италия и вече е на 100% готова.

Коментар

пичове стига сте се заяжда ли бе маина.место се сме задружни и се подаржаме секи иурка другия за глупости стегнете се малко
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                  пичове стига сте се заяжда ли бе маина.место се сме задружни и се подаржаме секи иурка другия за глупости стегнете се малко
                  Жорка,и аз съм на това мнение!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

PB 5976 BC написа:
                    Бахти яката неделя .... дано другата да е още по-яка и 2-а пъти повече пилежи , въртежи , ръчни . мръчни и кво ли още не в следващата неделя ..........to be continued
                    Няма да стане. Аз ще звънна на куките за да не се стига до подобни изцепки. И в Алфа форума това обсъждахме. Като искате пилежи събирайте се по друго време и си правете каквото искате. Не на ИТАЛ срещата да гледам Голфове, Астри, Каялибри и БМВ-та да ми пилят до колата.Радвам се, че много от Вас мислят трезво. Евала!
                    Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
                    Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
                    ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990

Коментар

INTEGRALE написа:
                      PB 5976 BC написа:
                      Няма да стане. Аз ще звънна на куките за да не се стига до подобни изцепки. И в Алфа форума това обсъждахме. Като искате пилежи събирайте се по друго време и си правете каквото искате. Не на ИТАЛ срещата да гледам Голфове, Астри, Каялибри и БМВ-та да ми пилят до колата.Радвам се, че много от Вас мислят трезво. Евала!
                      аиде да не задалбочаваме темата и тука полициата е наи малки проблем ама не е тва разрешението
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

INTEGRALE написа:
                        Аз съм на същото мнение и подкрепям мнението на колегата"INTEGRALE"!Не мисля,че на тази среща трябва да се правят такива щурутий,пък камо ли да се влачат и коли от друг произход,както ги е цитирал колегата!Много други коли взеха да се навъждат,и стана една..................само простотий!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

аз мислих миналата неделя да идвам .... и така като чета и гледам какво е ставало и по добре че не сам дошъл ... Колеги преди срещите наистина бяха много приятни, а напоследък придобиха коренно различен вид !
                          Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

INTEGRALE написа:
                            PB 5976 BC написа:
                            Колега преди 5 години мъчих един кадет 1.2 по същия начин както и в неделя колегите скъсиха живота на колите си.Когато кадета стана мой (без значение причината) и започнах да го поддържам с парите които аз вадих ми доде акъла!Не мога да обвиня хората който направиха своя кеф и кефа на колегата PB5976BC , първо че момците не си помислиха че измежду толкова "семкаджии" като мен може да изскочи някое хлапе дето мама или тате го е извело в неделя на разходка и втори един миг невнимание би имал кофти последствия!Единственото което можем да направим в такъв момент е да си запалим колите и да си тръгнем!Всеки си носи отговорноста за постъпките но не е целта първо да се избием и после да се съдим!В неделя както каза sUkI на калояново е отворено и ще може да натискате педала и да показвате умения!Ако има ентусиасти за по високи скорости и доста по голяма писта , нека ми се обадят в неделя на сбирката и като се постопли времето ще ги заведа на доста по широко

Коментар

Да унагледим един евентуален изход от ситуацията в неделя. Само дето в неделя имаше адски много коли и тройно по-малко място.http://www.clip4e.com/play_systezani...rshvat_zle.htm
                              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

PB 5976 BC написа:
                                Обаче,ако бяха ти тряснали колата без да искат,както щеше да стане с мойта,друго щеше да говориш!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X