Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

май сме двама Тqnka
    запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили

Коментар

Demon4eto написа:
      май сме двама Тqnka
      ти ми вървиш по "стъпките" просто купи си като моя телефон,после си купи като моята кола,сега видя,че ми взеха на мен книжката и ти си следващия цт цт позиор!
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

ето сега е момента да се сбиете
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

За малко и моята кола да ударят,ама после щях и аз да ги ударя ама не с колата а с ръката! Това не е итал среща,това е както каза Стоян "Митницата".Пълна простотия,нямам думи!Благодаря на колежката за картата!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

По повод ЛС-тата към мен дали има още карти за бензиностанции ЕКО, искам да кажа - ДА, има!Който смята, че няма да има възможност да дойде и на срещата в неделя да ми пише и да измислим нещо. А който е в Смирненски направо да пише кога може и да идва да си я вземе.
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

изтървах простотията тази неделя.........
              Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

getzko написа:
                ти тая аз и предишната :D :D
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                  getzko написа:
                  ти тая аз и предишната :D :D
                  Еми много работите :D
                  Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Скоро няма да има такива ..... кефа цена няма!!!

Коментар

Има, има, пари за нови гуми, пари за удареното в бордюра, айде да не посочвам.
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

ем когато мама и тате дават е лесно
                        запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили

Коментар

EVITA написа:
                          Има, има, пари за нови гуми, пари за удареното в бордюра, айде да не посочвам.
                          Що ли се досещам за кой става въпрос!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Скоро няма да има такива ..... кефа цена няма!!!
                            На кое по точно му викаш кеф?На това че поне 6 човека се опитаха да застрашат здравето ни?В първия момент в който нямаше РАЦЕРИ се изнесох.Аз не толерирам простащината на обществени места с много хора!Момчетата който направиха това "шоу" не си дават сметка че щоуто свършва за по малко от секунда.При толкова навалица такива изпълнения Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_48

Коментар

Demon4eto написа:
                              ем когато мама и тате дават е лесно
                              да найстина!Ай стига сте си чешели езиците ве клавиатурни рацери когато научите да правите бърнаути като колегата с ГоуфЪ тогава ще мрънкате :D италиянски голфаджии такива! :D :D :D
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Има,има и има и пълно каско не се притеснявайте. Други нямат,има щот някой хора учат и следват и ги издържат , а други на времето са си барали макарите,заради това има и ги издържат.И не злобеят и не нареждат (както няколко "бързака"),е това си е до възпитание,оставете момчето с голфа,той поне си има книжка и не е клавиатурен и знае как да се дърпа и прави бърнаут...айде у лево.P.S. не ме интересува мнението на 90% от пишещите в темата... И официално предизвикателство към всички "рацери" ,тази неделя в 11 сутринта на Калояново отиваме!

Коментар

Working...
                                X