Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не беше кой знае какво в неделя.То е заради времето сигурно,дано другата неделя е по-хубаво времето няма да мръзнем.
    Vzemi si FIAT za da NE TE E qd!)))
    Fiat Coupe 2.0 16v 144hp.

Коментар

Точно така , подкрепям те напълно J T D , .... като никога

Коментар

J T D написа:
        BUH написа:
        то хуу ше ги раздаате в неделя ама тея дето немогат да доидат а пак искат???
        Хахахах,Жорка ти кога ще кажеш,че можеш да дойдеш бре!Все те няма! На теб лично ще е предадем картата!
        да това вече е наистина добар въпрос :D :D
        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

J T D написа:
          Хей,не се карайте за глупости!Важното,че ще има карти,а не колко е отстъпката!И една стотинка да е няма значение!
          Не колега - според мен и отстъпката е важна! И предположих, че след като колегата така бурно се изсмя на развален френски - има възможност да уреди по-голяма отстъпка... Аз не съм участвал в прегооврите по издействането на тази отстъпка и по издаването на тези карти, но моля Ви да уважавате постигнатото от колегите от сдружението. Сега отстъпката е 2 ст. за потребителите - в бъдеще може и повече да е - но все отнякъде се почва нали?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            J T D написа:
            Хей,не се карайте за глупости!Важното,че ще има карти,а не колко е отстъпката!И една стотинка да е няма значение!
            Не колега - според мен и отстъпката е важна! И предположих, че след като колегата така бурно се изсмя на развален френски - има възможност да уреди по-голяма отстъпка... Аз не съм участвал в прегооврите по издействането на тази отстъпка и по издаването на тези карти, но моля Ви да уважавате постигнатото от колегите от сдружението. Сега отстъпката е 2 ст. за потребителите - в бъдеще може и повече да е - но все отнякъде се почва нали?
            таз година 2 догодина 4 нали?
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              J T D написа:
              колкото толкова трябва да се радваме и на малките неща в живота.А на Еко-то има и 100 октана
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

здр

MICHELIN написа:
                Не беше кой знае какво в неделя.То е заради времето сигурно,дано другата неделя е по-хубаво времето няма да мръзнем.
                колегит ази неделя ще има ли збирка и от колко за сега съм идвал само един път и то почти никои не опзнавам
                Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
                Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
                това няма умора за балканче

Коментар

Re: здр

blagi4 написа:
                  MICHELIN написа:
                  колегит ази неделя ще има ли збирка и от колко за сега съм идвал само един път и то почти никои не опзнавам
                  Ще има среща от 15 часа заповядай да се позапознаем :D
                  Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Който иска карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО или от кръглите стикери на форума и клуба, да знае че ще съм на срещата на полигона към 15 ч.Да уточня и двете неща са напълно безплатни.
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Благодаря на колежката за картичката!И друго ..... тази седмица в неделя беше супер яко ... нямаше такава неделя,нямаше ...... оле само като си спомня ..... иии луда работа!

Коментар

И какво точно е станало, защото си тръгнах рано, а към 5 ч. минах да видим караудиото и се бяха паркирали 2 патрулки. Дали има нещо общо със сбирката?

Коментар

Ми не няма ..... хахахаххаххахахНаправо луда работа ..... всичко тръгна от онзи пич с Сиерата (гърмящата) той започна да прави простотии и найнакрая всички почнаха да палят гуми ..... въртежи мъртежи абе луда работа напълнихами душата с мирис на гуми и запалени съединители СУПЕР ЯКО.Колегата Тано ще качи клиповете и ще видиш.

Коментар

EVITA написа:
                            И какво точно е станало, защото си тръгнах рано, а към 5 ч. минах да видим караудиото и се бяха паркирали 2 патрулки. Дали има нещо общо със сбирката?
                            затова ли имаше пред входа на стадиона 2 коли които толкова думкаха???
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              Ми не няма ..... хахахаххаххахахНаправо луда работа ..... всичко тръгна от онзи пич с Сиерата (гърмящата) той започна да прави простотии и найнакрая всички почнаха да палят гуми ..... въртежи мъртежи абе луда работа напълнихами душата с мирис на гуми и запалени съединители СУПЕР ЯКО.Колегата Тано ще качи клиповете и ще видиш.
                              стига дразни бе че последните 2 неделя само шоуто пропускам
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                                EVITA написа:
                                затова ли имаше пред входа на стадиона 2 коли които толкова думкаха???
                                Да казаха, че в в 5 ч имало кар аудио събиране.

Коментар

Working...
                                X