sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
кажете час мястото май е известно ааа тва 6.3 хAMG-то на къво купе е турено S, CLS, CLK.....?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
sUkI
-
sUkI
Те на ХГТ-то не се надъхваха.Имах 1 приятел голфаджия там и правя 2 кръгчета бавни около тях.Тръгвам си и 1ния казал "ох яла ми яла" и тъкмо излизам от паркинга и моя човек звъни и вика единия ти се надъхва.Връщам се и тоя пак същия казах "Ох как ще те напукам"И отстрани друг голфаджия казал "Ти гледай тва да не е "хаш ге те,че ще те разпори" :D а тоя дет ми са е дъхал е бил с 1.4 :D
Коментар
-
sUkI написа:Те на ХГТ-то не се надъхваха.Имах 1 приятел голфаджия там и правя 2 кръгчета бавни около тях.Тръгвам си и 1ния казал "ох яла ми яла" и тъкмо излизам от паркинга и моя човек звъни и вика единия ти се надъхва.Връщам се и тоя пак същия казах "Ох как ще те напукам"И отстрани друг голфаджия казал "Ти гледай тва да не е "хаш ге те,че ще те разпори" :D а тоя дет ми са е дъхал е бил с 1.4 :DФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
"ДA ще има заповядайте който желае там сме 19:00 ако искате да направим едно коледно пийване някъде утре вечер" така утре към 18 и 50 да се чакаме на братската?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
sUkI
J T D написа:sUkI написа:Те на ХГТ-то не се надъхваха.Имах 1 приятел голфаджия там и правя 2 кръгчета бавни около тях.Тръгвам си и 1ния казал "ох яла ми яла" и тъкмо излизам от паркинга и моя човек звъни и вика единия ти се надъхва.Връщам се и тоя пак същия казах "Ох как ще те напукам"И отстрани друг голфаджия казал "Ти гледай тва да не е "хаш ге те,че ще те разпори" :D а тоя дет ми са е дъхал е бил с 1.4 :D
Коментар
-
sUkI
J T D написа:Казах ти хиляди пъти да не пишеш простотий ПАЛЯК!А ти от много малко взе да се нервиш!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар