Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sok1 написа:
    И така...Срещата ще е на 25.12.08 г. в 15.30 часа на гребната база. Засега ще се съберем към 5-10 италианки (дано снегът да не ги изплаши). После има предложение от един колега от italauto-bg.net форума:
    marinsto написа:
    Идеята е прекрасна пък и на 24 имам повод да почерпя.Защо след гребната да не дойдите при мен в р-т Шармант ще пием и по бира и по ракия........... al.gif Аз все пак ще дойда в 15.30 на мястото и ще обсъдим.
    Ето и карта за такива заблудени, като мен :
    Ланчиа форумаЩе има срещичка на 25 аз викам да се посъберем писах вече и в алфа форума
    Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

кажете час мястото май е известно ааа тва 6.3 хAMG-то на къво купе е турено S, CLS, CLK.....?
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

cls

Коментар

sUkI написа:
          cls
          Братле те като го видят тва ще избягат,после с кои ще се гаврим
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Те на ХГТ-то не се надъхваха.Имах 1 приятел голфаджия там и правя 2 кръгчета бавни около тях.Тръгвам си и 1ния казал "ох яла ми яла" и тъкмо излизам от паркинга и моя човек звъни и вика единия ти се надъхва.Връщам се и тоя пак същия казах "Ох как ще те напукам"И отстрани друг голфаджия казал "Ти гледай тва да не е "хаш ге те,че ще те разпори" :D а тоя дет ми са е дъхал е бил с 1.4 :D

Коментар

sUkI написа:
              Те на ХГТ-то не се надъхваха.Имах 1 приятел голфаджия там и правя 2 кръгчета бавни около тях.Тръгвам си и 1ния казал "ох яла ми яла" и тъкмо излизам от паркинга и моя човек звъни и вика единия ти се надъхва.Връщам се и тоя пак същия казах "Ох как ще те напукам"И отстрани друг голфаджия казал "Ти гледай тва да не е "хаш ге те,че ще те разпори" :D а тоя дет ми са е дъхал е бил с 1.4 :D
              Браво и кво стана в следващия епизод от филма Малчо???
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

"ДA ще има заповядайте който желае там сме 19:00 ако искате да направим едно коледно пийване някъде утре вечер" така утре към 18 и 50 да се чакаме на братската?
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

J T D написа:
                  sUkI написа:
                  Браво и кво стана в следващия епизод от филма Малчо???
                  Пате гледай си работата,че взе да ме нервиш много

Коментар

Казах ти хиляди пъти да не пишеш простотий ПАЛЯК!А ти от много малко взе да се нервиш!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                      Казах ти хиляди пъти да не пишеш простотий ПАЛЯК!А ти от много малко взе да се нервиш!
                      паляк..... Днеска ако ще се ходи някъде някой да мине да ме вземе от работа да дойда и аз!
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                        J T D написа:
                        паляк..... Днеска ако ще се ходи някъде някой да мине да ме вземе от работа да дойда и аз!
                        очакваи евентуално вклиочване
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

J T D написа:
                          Ще си замълча после да не кажеш,че пак си обиден Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Айде в 15:30 среща на стадиона !Айде народе слагайте 7.50 лв бензин и идвайте!!!Аз съм там.

Коментар

и АЗ и АЗ
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

ееее колеги кога ще има събрание пак да доида и аз

Коментар

Working...
                                X