Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Suppish написа:
    http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=12941 - ще идем ли и ние както те ни посещават с бързите си гооооооооулф 3-ки ГТ
    мене ми иска пасс
    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Suppish написа:
      http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=12941 - ще идем ли и ние както те ни посещават с бързите си гооооооооулф 3-ки ГТ
      батко копни да видим кво са писали?Пък може и да им се изсипем непоканени на партито Вчера много емоции имахме обаче...
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

те се събират сряда или четвъртък таааа мисълта ми беше както те си показват пред нас кошниците и ние да им покажем нещо по красиво без изпълнения де
        MB 280 S W108 67' - pickUp
        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

sUkI написа:
          Да,аз съм там!
          Искам да разбера с колко си олекнал?И кога пак ще си на линия...

Коментар

..................................................Използването на кирилица в постовете на потребителите е задължително.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Suppish написа:
              те се събират сряда или четвъртък таааа мисълта ми беше както те си показват пред нас кошниците и ние да им покажем нещо по красиво без изпълнения де
              Ти я кажи ония дето го гони отворения вчера кво стана?Суки твойто трябва да го скопят малко,а не да го правят по бързо
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Аз имах един период от 1 месец в който на всяка тяхна среща довтасвах и ги ядосвах,ама никой не се надъха...

Коментар

sUkI написа:
                  Аз имах един период от 1 месец в който на всяка тяхна среща довтасвах и ги ядосвах,ама никой не се надъха...
                  шубе ги е
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

ем дайте да им се явим повечко бравоци да ги понакажем и да си хойм, иначе тоя сивушку след завоя го понастигнах къси дълги амаааааа пича нещо кво му стана влезна в кривите улици и аз обърнах нали знаеш по-бърза машина от Гоуууулф 3-ка немааа браааааааааааат ето един пример, а те по пътя са много

Коментар

Да прав е колегата ... , че Голф 3 не е кола тя мечтата на един селянин (ама от класа ).И нека да се събират на срещата САМО ИТАЛИАНКИ , не напразно се казва среащата на италианките ... а не някакви керливи ГОЛФ 3-КИ , нестига че са Голф 3 ами навсичкото отгоре и бели... Айде нека другата неделя Голфаджията да не се нарежда в редиците на италианките ами да го остави за скраб ..... хммм то и за скраб няма да го вземат!!!

Коментар

подкрепям Ванката с 2 ръце ама сам закачен и на офертата на др колега Sup... да ги изнендаме кофистите некаде
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Има 2 неща по-бързи от голф:светлината и друг голф (rofl)

Коментар

а незнам пич защо трябва да гоним момчето с белия голф макар, че за първи път го виждам и за първа среща ми се стори много готин и разбран?! Ся, че е направил грешката да си купи голф, тва бързо може да се промени ама да го гоним ай ся въпреки всичко хора сме, дажеее много го обиди ти момчето, нека си идва ама наистина да не спира до нас, а някъде на страни да стои колата че да може да стане красива снимката само от италианки...... кой каквато кола такава....... мен лично много повече ме подразниха тия дето бяха с ония некви си колички дето имат отпред на капака женски полов орган на место емблема........ или пък СССР тийм.... ама както вие прецените според мен всеки е добре дошъл, стига да не прай бели (Сивия Голф )

Коментар

Suppish написа:
                              а незнам пич защо трябва да гоним момчето с белия голф макар, че за първи път го виждам и за първа среща ми се стори много готин и разбран?! Ся, че е направил грешката да си купи голф, тва бързо може да се промени ама да го гоним ай ся въпреки всичко хора сме, дажеее много го обиди ти момчето, нека си идва ама наистина да не спира до нас, а някъде на страни да стои колата че да може да стане красива снимката само от италианки...... кой каквато кола такава....... мен лично много повече ме подразниха тия дето бяха с ония некви си колички дето имат отпред на капака женски полов орган на место емблема........ или пък СССР тийм.... ама както вие прецените според мен всеки е добре дошъл, стига да не прай бели (Сивия Голф )
                              оффффффффффффффф то стана си е*ало интернационалната среща вече.Всякви индивиди идват остава и Хюндай рейсинг тиим да идват да си правят сбирките там в неделя и ще припадна вече.А момчето с белия голф между другото е партиика на Митко Демона и пекано братле не е като повечето голфаджии да си мислят,че са излезна от "Бързи и Яростни".Сряда е утре ако ще ходим да ги дразним казвайте кога и къде
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

утре нали е бъдни вечер и незнам дали ще имат сбирка сега ще погледна ама на нас не ни пречи да идем за 15 минути

Коментар

Working...
                                X