Suppish написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Suppish написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=12941 - ще идем ли и ние както те ни посещават с бързите си гооооооооулф 3-ки ГТFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
те се събират сряда или четвъртък таааа мисълта ми беше както те си показват пред нас кошниците и ние да им покажем нещо по красиво без изпълнения деMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
sUkI
..................................................Използването на кирилица в постовете на потребителите е задължително.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Suppish написа:те се събират сряда или четвъртък таааа мисълта ми беше както те си показват пред нас кошниците и ние да им покажем нещо по красиво без изпълнения деFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
Аз имах един период от 1 месец в който на всяка тяхна среща довтасвах и ги ядосвах,ама никой не се надъха...
Коментар
-
Да прав е колегата ... , че Голф 3 не е кола тя мечтата на един селянин (ама от класа ).И нека да се събират на срещата САМО ИТАЛИАНКИ , не напразно се казва среащата на италианките ... а не някакви керливи ГОЛФ 3-КИ , нестига че са Голф 3 ами навсичкото отгоре и бели... Айде нека другата неделя Голфаджията да не се нарежда в редиците на италианките ами да го остави за скраб ..... хммм то и за скраб няма да го вземат!!!
Коментар
-
sUkI
-
а незнам пич защо трябва да гоним момчето с белия голф макар, че за първи път го виждам и за първа среща ми се стори много готин и разбран?! Ся, че е направил грешката да си купи голф, тва бързо може да се промени ама да го гоним ай ся въпреки всичко хора сме, дажеее много го обиди ти момчето, нека си идва ама наистина да не спира до нас, а някъде на страни да стои колата че да може да стане красива снимката само от италианки...... кой каквато кола такава....... мен лично много повече ме подразниха тия дето бяха с ония некви си колички дето имат отпред на капака женски полов орган на место емблема........ или пък СССР тийм.... ама както вие прецените според мен всеки е добре дошъл, стига да не прай бели (Сивия Голф )MB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
-
Suppish написа:а незнам пич защо трябва да гоним момчето с белия голф макар, че за първи път го виждам и за първа среща ми се стори много готин и разбран?! Ся, че е направил грешката да си купи голф, тва бързо може да се промени ама да го гоним ай ся въпреки всичко хора сме, дажеее много го обиди ти момчето, нека си идва ама наистина да не спира до нас, а някъде на страни да стои колата че да може да стане красива снимката само от италианки...... кой каквато кола такава....... мен лично много повече ме подразниха тия дето бяха с ония некви си колички дето имат отпред на капака женски полов орган на место емблема........ или пък СССР тийм.... ама както вие прецените според мен всеки е добре дошъл, стига да не прай бели (Сивия Голф )FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
утре нали е бъдни вечер и незнам дали ще имат сбирка сега ще погледна ама на нас не ни пречи да идем за 15 минутиMB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар