Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли и за мен едно стикерче?

И аз искам стикерчееееееееееееее........ )))))
    Fiat Punto 1.6 Sporting - My dream car...

Коментар

аиде утре вечер 01.12.08 примерно в 20:00 часа да се чекаме на шела на пещерско да ви ги раздам ако искате може и др час! :D :Dbtw 318 компакт ич не варвят!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

То остава и да вървят,тва е най-скопеното бе ем ве :D

Коментар

пичове кво стаа зор зор за тея стикери и накрая никои не пише да се видим да му дам никои не доиде в понеделник тва е мн несериозно отношение нз до кога няма да мога да идвам в неделя... ае някои поне малко по сериозен да се появи му ги дам да ги раздаде в неделя несам за тама някви 20 кинта дето сам ги платил ама все пак аз се наех и ги направих нали ????
          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Стикерите са безплатни доколкото знам!
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
              Нищо безплатно няма...Между другото някой ще идва ли в неделя да знам да идвам ли?Айде пак да се съберем малко,че като гледам последните пъти много малко коли вече има
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

EVITA написа:
                Принципно да ама тоя които ги прави и разпространява на никои от нас не отговори даже лично аз му писах 2пати и затва се наех да ги направя пак и несме толкова бедни 2 кинта излезне броиката мои си го позволим место да се молим на тоя и ония така ли е?
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

В неделя съм там!

Коментар

BUH написа:
                    пичове кво стаа зор зор за тея стикери и накрая никои не пише да се видим да му дам никои не доиде в понеделник тва е мн несериозно отношение нз до кога няма да мога да идвам в неделя... ае някои поне малко по сериозен да се появи му ги дам да ги раздаде в неделя несам за тама някви 20 кинта дето сам ги платил ама все пак аз се наех и ги направих нали ????
                    колега и аз искам стикер4е
                    ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

ай в неделя ще се съберем тамън ще е хубаво времето май...ще видя ако мога да се видя с колегата БУХ даже ще докарам и стикери
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Стикерите са в мен момчета и момичета в неделя ги нося цената им е 2лв на бройка.
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Аз вече си взех,ама и друго нещо си взех.............ШОФЬОРСКАТА КНИШКА!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                            ааа така лиии и одеве не се похвали ската почерпката :D :D :D шегувам се
                            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                              J T D написа:
                              ааа така лиии и одеве не се похвали ската почерпката :D :D :D шегувам се
                              Забравих Бух! Ама нали се похвалих тук!
                              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Кога минаха тия 3 месеца,бати лисицата майна ,честито!

Коментар

Working...
                                X