аиде утре вечер 01.12.08 примерно в 20:00 часа да се чекаме на шела на пещерско да ви ги раздам ако искате може и др час! :D :Dbtw 318 компакт ич не варвят!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
пичове кво стаа зор зор за тея стикери и накрая никои не пише да се видим да му дам никои не доиде в понеделник тва е мн несериозно отношение нз до кога няма да мога да идвам в неделя... ае някои поне малко по сериозен да се появи му ги дам да ги раздаде в неделя несам за тама някви 20 кинта дето сам ги платил ама все пак аз се наех и ги направих нали ????
Нищо безплатно няма...Между другото някой ще идва ли в неделя да знам да идвам ли?Айде пак да се съберем малко,че като гледам последните пъти много малко коли вече има
Принципно да ама тоя които ги прави и разпространява на никои от нас не отговори даже лично аз му писах 2пати и затва се наех да ги направя пак и несме толкова бедни 2 кинта излезне броиката мои си го позволим место да се молим на тоя и ония така ли е?
пичове кво стаа зор зор за тея стикери и накрая никои не пише да се видим да му дам никои не доиде в понеделник тва е мн несериозно отношение нз до кога няма да мога да идвам в неделя... ае някои поне малко по сериозен да се появи му ги дам да ги раздаде в неделя несам за тама някви 20 кинта дето сам ги платил ама все пак аз се наех и ги направих нали ????
Коментар