Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1912 написа:
    не бях влизл бая време и гледам чак сега кой кфо е написал .......ей булдог не се прави на много отворен .......
    Виж какво,не ме правокирай.Не се дръж като селски бабаит.Нека запазим добрия тон,а?На отворен се правиш ти,не аз.Парадираш ТИ не аз.А и между другото преди 1 седмица в кичука до затвора сприах до теб и ти загледах колата.С гола глава ли си?
    Bravo 2.0 20V
    Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Tqnkata написа:
      Пък и ся като нямам книжка по цял ден там седи
      а защо ми се струва че те мярнах в понеделник следобед в търговията
      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
        Tqnkata написа:
        Пък и ся като нямам книжка по цял ден там седи
        а защо ми се струва че те мярнах в понеделник следобед в търговията
        хахаха е то книжката не кара колата нали се сещате ... :D
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

да с гола глава съм бачкам охрана ако искаш ела някоя вечер към калигула ас съм там шеф на охраната а относно парадирането никъде не съм казал че колата върви много но си върви прилично за сток автомобил в момента дава времена между 15.3 и 15.5 секунди на 400метра което си е добро време..
          alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Пичове ще се видим ли утре,че най после от няколко седмици не съм на работа в неделя.
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

ае утре направо които идва да идва и направо някаде да пием по нещо че маи маи времето няма да е мн харашо :D
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Мен не ме чакайте , на бачкане съм!!! И като гледам какво е навън времето ...... ..... мани мани студддддд!

Коментар

Аз мога и да дойда,незнам! :D
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                    Аз мога и да дойда,незнам! :D
                    може ама не дойде....да те еВа и теб да те еВа
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

1912 написа:
                      да с гола глава съм бачкам охрана ако искаш ела някоя вечер към калигула ас съм там шеф на охраната а относно парадирането никъде не съм казал че колата върви много но си върви прилично за сток автомобил в момента дава времена между 15.3 и 15.5 секунди на 400метра което си е добро време..
                      Типото си върви като бясно и дава време далеч под това.Единственото което се иска от теб е да не казваш повече тази дума СТОК защото тя не важи за твоята кола .Навих се да се сложа до Типото ти защото знам че е на кантар с HGT , обаче твоята кола доказа че не е така.На 2 места намирам данни за Типо и HGT на 400м и на двете разликата е 0.2сек в полза на HGT и то като моето 147 коньовото.Ай да не обяснявам как ме отнесе стоковото Типо а?Не ми обяснявай че не мога да си карам колата.

Коментар

npace написа:
                        1912 написа:
                        Типото си върви като бясно и дава време далеч под това.Единственото което се иска от теб е да не казваш повече тази дума СТОК защото тя не важи за твоята кола .Навих се да се сложа до Типото ти защото знам че е на кантар с HGT , обаче твоята кола доказа че не е така.На 2 места намирам данни за Типо и HGT на 400м и на двете разликата е 0.2сек в полза на HGT и то като моето 147 коньовото.Ай да не обяснявам как ме отнесе стоковото Типо а?Не ми обяснявай че не мога да си карам колата.
                        първото което е бравотата не вървят като за конете си особенно ХГТ-тата:D второто което е ти беше ли на феста ако ни си бил ще те помоля да спреш да говориш какво било типото на 1912 ок
                        АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

Що като не съм бил на феста кво?Нямам право да коментирам ли?Явно си някой приближен на 1912 за да заставаш зад него!?Я кажи тогава кво има под капака а?

Коментар

не наистина нищо не съм правил по колата освен сфещи кабели права тръба ся зимата ще го отварям да видим кфо става вътре...на кои от форума е браво с номер 3310?да си признае .
                            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

идната неделя ще има стикери за раздаване!!! които иска знае мястото и часа на срещата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                                идната неделя ще има стикери за раздаване!!! които иска знае мястото и часа на срещата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                                пази ми един брато!
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X