Я кажете какъв е спора да взема и аз отношение.Какви са тези Бравота толкова?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ванка(Suki) ся момчетата са прави.Бравото ти дочувам, че върви ама пък сега не си мисли,че караш най-бързото Фиат в Пловдив.СЯ не си го казал директно, но от писанията ти така излиза.Нали знаеш,че винаги има по-голяма риба, винаги има по-бърза кола. А щом се заяждат с теб, еми просто не им обръщай внимание.Това е най-добрият вариант.По-добре показвай колко ти върви колата, отколкото тук да обясняваш.И на мен много пъти са ми обяснявали колко не ми било вървяло Бравото и т.н.Обаче аз си го знаех колко върви.Знаех на кой да затварям устата и на кой да отказвам гонки.И това няма да ми попречи пак да си взема Браво .....................Няма смисъл да си хабиш нервите.Щом има спор, предценяваш, даваш старт- черно на бяло излиза всичко.Няма и лошо да губиш.Аз лично имам повече загубени гонки отколкото спечелени(не че имам много гонки де :D ).Няма смисъл на никой да доказваш нещо.btw Кво стана с Абартовите брони.Искам 1 и аз.<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
sUkI
С абартовите брони няма хава,Демона се отказа...Кога ша дойдеш на някоя среща бе,ай ,че ти забраих физиономията...
Коментар
-
sUkI
Tqnkata написа:sUkI написа:С абартовите брони няма хава,Демона се отказа...Кога ша дойдеш на някоя среща бе,ай ,че ти забраих физиономията...
Коментар
-
npace написа:BULLDOG написа:Някой навит за ДРАГ с Опел Астра 97-набор комби?Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
-
sUkI
-
BULLDOG написа:1912 написа:а и да си носи 50 лева зада види прехваленото типо ако иска и с мен може да се пробва или и аз съм прехвален а?
Коментар
-
BUH написа:sexa86,кжи кинти варвят тея щанги или както се казваха,дето ти си си сложил под капака ?ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар