Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я кажете какъв е спора да взема и аз отношение.Какви са тези Бравота толкова?
    Bravo 2.0 20V
    Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

Ванка(Suki) ся момчетата са прави.Бравото ти дочувам, че върви ама пък сега не си мисли,че караш най-бързото Фиат в Пловдив.СЯ не си го казал директно, но от писанията ти така излиза.Нали знаеш,че винаги има по-голяма риба, винаги има по-бърза кола. А щом се заяждат с теб, еми просто не им обръщай внимание.Това е най-добрият вариант.По-добре показвай колко ти върви колата, отколкото тук да обясняваш.И на мен много пъти са ми обяснявали колко не ми било вървяло Бравото и т.н.Обаче аз си го знаех колко върви.Знаех на кой да затварям устата и на кой да отказвам гонки.И това няма да ми попречи пак да си взема Браво .....................Няма смисъл да си хабиш нервите.Щом има спор, предценяваш, даваш старт- черно на бяло излиза всичко.Няма и лошо да губиш.Аз лично имам повече загубени гонки отколкото спечелени(не че имам много гонки де :D ).Няма смисъл на никой да доказваш нещо.btw Кво стана с Абартовите брони.Искам 1 и аз.
      <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
      Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

С абартовите брони няма хава,Демона се отказа...Кога ша дойдеш на някоя среща бе,ай ,че ти забраих физиономията...

Коментар

sUkI написа:
          С абартовите брони няма хава,Демона се отказа...Кога ша дойдеш на някоя среща бе,ай ,че ти забраих физиономията...
          Митака да не би да е решил да си продава бронята?
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

BULLDOG написа:
            Някой навит за ДРАГ с Опел Астра 97-набор комби?
            Гледам че в гаража ти има един дзвер с номер 8868 или 8886 , не искаш ли с него да се пробваме?

Коментар

Tqnkata написа:
              sUkI написа:
              Митака да не би да е решил да си продава бронята?
              Не,отливка смятахме да правим

Коментар

npace написа:
                BULLDOG написа:
                Някой навит за ДРАГ с Опел Астра 97-набор комби?
                Гледам че в гаража ти има един дзвер с номер 8868 или 8886 , не искаш ли с него да се пробваме?
                Ами продадох го него.Не ми устиска на карането.Накрая взе да гори много масло и с климатик на Газ едва 180-190.А като я купих правеше 240 на бензин и 225-230 на газ,без климатик.Ама тъпите бг майстори са виновни за ситуацията.Пътувах всеки уикенд до морето а тази кола беше със спортно окачване и спортни ауспуси RAGAZZON което значи,че возеше като каруца и на 180 си ревеше доста.Никакъв комфорт.Вървенето компенсираше донякъде това.Само коли акцизни са ме скъсвали до морето.И то максимум 10 коли.А предполагам повечето от вас знаят какво става по "ТРАКИЯ" в петък вечер лятото.
                Bravo 2.0 20V
                Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

http://vbox7.com/play:83171858
                  ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sexa86,кжи кинти варвят тея щанги или както се казваха,дето ти си си сложил под капака ?
                    Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

разпънка му викат

Коментар

BULLDOG написа:
                        1912 написа:
                        а и да си носи 50 лева зада види прехваленото типо ако иска и с мен може да се пробва или и аз съм прехвален а?
                        Казах,че пари няма да слагам,телефона ми се вижда.Някой се е взел много насериозно май,че и бабаит,с него да съм се пробвал.Айде звънкай и да видим.Имал съм такова Типо в далечната 2001 та ми е ясна картинката.Ще вземе Астрата ама с малко,много малко.И говорим за ПЕНСИОНЕРСКО Комби срещу "бегачка" все пак.Имал съм и 2 броя Браво 2,0 20В та ми е ясна картинката с вървенето.
                        Все си мислих че все още е твое.Мерак имам на 2-3 пловдивски браво-та едното е с номер 8886 , другото е 4723 с големи бели джанти.Виждах го много често в кичука на Ал.Стамболиййски пред един блок до детската градина но така и нямах късмета да се срещна с колегата.Относно Типото на 1912 - тва типо далеч не е сток.Надали някой си е играл да му маха чипа и спортните валове А аз си мисля че дори и без тях трябва да е пред HGT147 и зад HGT155

Коментар

sUkI написа:
                          разпънка му викат
                          да де същото :D
                          Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                            sexa86,кжи кинти варвят тея щанги или както се казваха,дето ти си си сложил под капака ?
                            ами незнам аз така иа купих не сам иа слагал аз но сам сигорен 4е ниама да е пове4е от 100лв.
                            ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

мерси колега :D ае в неделя ще покаиш твоита
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
                                JTD, братле имаш ли на готов фаил стикерите? ако ги имаш даи да ги носим при vader и да ги разпечатва
                                Имам ги,ще ти ги прата! :D
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X