Бахтииии смешника майна ...... лелелеллеле ми незнам дали аз нямам пари да сложа газ на колата ама незнам кой всеки път мрънка , като някое пеленаче , че нямал пари за бензин и идва ма срещите и на други места с други коли на негови приятели .... и то защо? Защото техните коли били на газ .... !!!Вчера не дойдох на срещата , не че съм насрал , като някой хора както обикновено правят ами по простата причина , че ...... абе ти кой си , че ще ти давам обяснение що не съм дошъл на срещата!?Отностно колко "много" коли си победил с твоята , хайде да те видим ще ти спретна една гонка , като толкова искаш с една кола .... но като застане до теб на чертата да не се подмокриш? СЪГЛАСЕН ЛИ СИ ? Да ти отговоря и за турбото ...... това турбо и другите купчалъци за него струват не колкото моята кола .... ами моята + твоята кола ... да те светна по - въпроса!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI написа:...когат някой от вас ме бие на драг тогава ще си затворя устата,не хгт-тата на баланси и jtd та на незнам си кой...аман от смешници,няма да пиша вече тука,аман от злобариFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
BULLDOG написа:Ти с прехваленото Типо ли?Наистина е ПРЕХВАЛЕНО.Сериозно го казвам това.Навит съм.Астра-та е пенсионерско комби и въпреки всичко съм навит.От преднина една кола и залози нужда няма.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
sUkI
Tqnkata написа:sUkI написа:...когат някой от вас ме бие на драг тогава ще си затворя устата,не хгт-тата на баланси и jtd та на незнам си кой...аман от смешници,няма да пиша вече тука,аман от злобари
Коментар
-
1912 написа:а и да си носи 50 лева зада види прехваленото типо ако иска и с мен може да се пробва или и аз съм прехвален а?Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
Red Storm написа:BULLDOG написа:Ти с прехваленото Типо ли?Наистина е ПРЕХВАЛЕНО.Сериозно го казвам това.Навит съм.Астра-та е пенсионерско комби и въпреки всичко съм навит.От преднина една кола и залози нужда няма.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
BULLDOG написа:1912 написа:а и да си носи 50 лева зада види прехваленото типо ако иска и с мен може да се пробва или и аз съм прехвален а?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:BULLDOG написа:1912 написа:а и да си носи 50 лева зада види прехваленото типо ако иска и с мен може да се пробва или и аз съм прехвален а?Bravo 2.0 20V
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Бахтииии смешника майна ...... лелелеллеле ми незнам дали аз нямам пари да сложа газ на колата ама незнам кой всеки път мрънка , като някое пеленаче , че нямал пари за бензин и идва ма срещите и на други места с други коли на негови приятели .... и то защо? Защото техните коли били на газ .... !!!Вчера не дойдох на срещата , не че съм насрал , като някой хора както обикновено правят ами по простата причина , че ...... абе ти кой си , че ще ти давам обяснение що не съм дошъл на срещата!?Отностно колко "много" коли си победил с твоята , хайде да те видим ще ти спретна една гонка , като толкова искаш с една кола .... но като застане до теб на чертата да не се подмокриш? СЪГЛАСЕН ЛИ СИ ? Да ти отговоря и за турбото ...... това турбо и другите купчалъци за него струват не колкото моята кола .... ами моята + твоята кола ... да те светна по - въпроса!АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар