Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бахтииии смешника майна ...... лелелеллеле ми незнам дали аз нямам пари да сложа газ на колата ама незнам кой всеки път мрънка , като някое пеленаче , че нямал пари за бензин и идва ма срещите и на други места с други коли на негови приятели .... и то защо? Защото техните коли били на газ .... !!!Вчера не дойдох на срещата , не че съм насрал , като някой хора както обикновено правят ами по простата причина , че ...... абе ти кой си , че ще ти давам обяснение що не съм дошъл на срещата!?Отностно колко "много" коли си победил с твоята , хайде да те видим ще ти спретна една гонка , като толкова искаш с една кола .... но като застане до теб на чертата да не се подмокриш? СЪГЛАСЕН ЛИ СИ ? Да ти отговоря и за турбото ...... това турбо и другите купчалъци за него струват не колкото моята кола .... ами моята + твоята кола ... да те светна по - въпроса!

Коментар

пича с астрата :давам ти една кола преднина и слагаме по 50 кинта навит?
      alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Ти с прехваленото Типо ли?Наистина е ПРЕХВАЛЕНО.Сериозно го казвам това.Навит съм.Астра-та е пенсионерско комби и въпреки всичко съм навит.От преднина една кола и залози нужда няма.
        Bravo 2.0 20V
        Tipo 2.0 16V SediciValvole

Коментар

sUkI написа:
          ...когат някой от вас ме бие на драг тогава ще си затворя устата,не хгт-тата на баланси и jtd та на незнам си кой...аман от смешници,няма да пиша вече тука,аман от злобари
          брато недей така говори в множествено число не си мисли че караш най-бързата кола в света.Не си прав да говориш така"когато се намери някой да ме бие" внимавай кво си пожелаваш може и да се сбъдне(тва не е заяждане,а приятелски съвет знаеш че съм твой човек).И стига сте се заяждали вече не бива така приятели сме!
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

BULLDOG написа:
            Ти с прехваленото Типо ли?Наистина е ПРЕХВАЛЕНО.Сериозно го казвам това.Навит съм.Астра-та е пенсионерско комби и въпреки всичко съм навит.От преднина една кола и залози нужда няма.
            Колега,1912 ти прави предложение без да обижда този немски кораб.Пуснете се някъде пред свидетели и кажете резултата.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

а и да си носи 50 лева зада види прехваленото типо ако иска и с мен може да се пробва или и аз съм прехвален а?
              alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Tqnkata написа:
                sUkI написа:
                ...когат някой от вас ме бие на драг тогава ще си затворя устата,не хгт-тата на баланси и jtd та на незнам си кой...аман от смешници,няма да пиша вече тука,аман от злобари
                брато недей така говори в множествено число не си мисли че караш най-бързата кола в света.Не си прав да говориш така"когато се намери някой да ме бие" внимавай кво си пожелаваш може и да се сбъдне(тва не е заяждане,а приятелски съвет знаеш че съм твой човек).И стига сте се заяждали вече не бива така приятели сме!
                Говоря за някой от вас,тия с бравотата дет само ме плюете без Наско,който никога не се е заяждал

Коментар

1912 написа:
                  а и да си носи 50 лева зада види прехваленото типо ако иска и с мен може да се пробва или и аз съм прехвален а?
                  Казах,че пари няма да слагам,телефона ми се вижда.Някой се е взел много насериозно май,че и бабаит,с него да съм се пробвал.Айде звънкай и да видим.Имал съм такова Типо в далечната 2001 та ми е ясна картинката.Ще вземе Астрата ама с малко,много малко.И говорим за ПЕНСИОНЕРСКО Комби срещу "бегачка" все пак.Имал съм и 2 броя Браво 2,0 20В та ми е ясна картинката с вървенето.
                  Bravo 2.0 20V

Коментар

Red Storm написа:
                    BULLDOG написа:
                    Колега,1912 ти прави предложение без да обижда този немски кораб.Пуснете се някъде пред свидетели и кажете резултата.
                    Че за мен тази Астра въобще не е кола,ама върви прилично,и само толкова.А и на пича кичозното Браво съм навит.И той да звънка.
                    Bravo 2.0 20V

Коментар

JTD, братле имаш ли на готов фаил стикерите? ако ги имаш даи да ги носим при vader и да ги разпечатва
                      Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BULLDOG написа:
                        1912 написа:
                        Казах,че пари няма да слагам,телефона ми се вижда.Някой се е взел много насериозно май,че и бабаит,с него да съм се пробвал.Айде звънкай и да видим.Имал съм такова Типо в далечната 2001 та ми е ясна картинката.Ще вземе Астрата ама с малко,много малко.И говорим за ПЕНСИОНЕРСКО Комби срещу "бегачка" все пак.Имал съм и 2 броя Браво 2,0 20В та ми е ясна картинката с вървенето.
                        Колега,не се ядосвай толкова.Това Типо ще накаже комбито с много.По времето,когато аз го карах вървеше доста прилично.Пробвал съм се и на драг ,и на Калояново,и на планински път.Просто се срещнете и се пробвайте с 1912.Твоето Типо двувратка ли беше? И ако може ,аз да съм по средата с *печката*.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

BULLDOG много си надъхан бе направо си просиш Типото да ти разпори шушоните
                          Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Red Storm написа:
                            BULLDOG написа:
                            1912 написа:
                            Колега,не се ядосвай толкова.Това Типо ще накаже комбито с много.По времето,когато аз го карах вървеше доста прилично.Пробвал съм се и на драг ,и на Калояново,и на планински път.Просто се срещнете и се пробвайте с 1912.Твоето Типо двувратка ли беше? И ако може ,аз да съм по средата с *печката*.
                            Едното да.Щото съм имал и Типо 2.0 115 коня и Типо 1.4 75 коня,ама с 16-ки джанти и разход 14/100 колкото Бравото 2.0 20В 147 коня.
                            Bravo 2.0 20V

Коментар

хаиде аз залагам за типото 1 кола преднина за астрата на старта и след това е точка във огледалото на типото пък със собстственника на типото ше се разберем какво да се почерпим че се забравихме вече
                              АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                                Бахтииии смешника майна ...... лелелеллеле ми незнам дали аз нямам пари да сложа газ на колата ама незнам кой всеки път мрънка , като някое пеленаче , че нямал пари за бензин и идва ма срещите и на други места с други коли на негови приятели .... и то защо? Защото техните коли били на газ .... !!!Вчера не дойдох на срещата , не че съм насрал , като някой хора както обикновено правят ами по простата причина , че ...... абе ти кой си , че ще ти давам обяснение що не съм дошъл на срещата!?Отностно колко "много" коли си победил с твоята , хайде да те видим ще ти спретна една гонка , като толкова искаш с една кола .... но като застане до теб на чертата да не се подмокриш? СЪГЛАСЕН ЛИ СИ ? Да ти отговоря и за турбото ...... това турбо и другите купчалъци за него струват не колкото моята кола .... ами моята + твоята кола ... да те светна по - въпроса!
                                на феста се видя кои за какво има пари
                                АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

Working...
                                X