Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ваньо ти с кво изгоря?На теб не би трябвало да ти пишат квото и да е все пак си на второ място по най поддържан хафтомобил!?

Коментар

npace написа:
      Ваньо ти с кво изгоря?На теб не би трябвало да ти пишат квото и да е все пак си на второ място по най поддържан хафтомобил!?
      Аз не изгорях,за моя радост 2ри път минавам без проблеми,само ме изгледаха на кръв кат си вадих баскасата да им покажа оборудването на автомобила

Коментар

J T D написа:
        Аз предлагам да ходим на пистата на Калояново!Ако някой е навит да пише! :D
        Аре де само 3-ма ли сме навити да ходим на Калояново!???
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Зангара с Прелюда също е навит!

Коментар

оп оп още един даже може още 2 или 3ма да надахам
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

добре остава само да изберем кога да идем.
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

И кога работи пистата да разберем...

Коментар

npace написа:
                  sexa86 написа:
                  а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера
                  Може ли да ходиш на митницата и да не ти е изрядна колата?Вие сами си го набучихте отзад после полицията била виновна.Кво е виновен полицая че не ти свети номера?Или пак полицията е виновна че 50% нямахте оборудване?Извинявам се но се обръщам към теб (sexa86) - имаш 2 лампички на задния номер , грах е и двете да не работят Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Не искам да защитавам шапкарите дето ми прибраха талончето миналия месец , но просто на митницата се ходи 100% изряден.Тва го знаем всички които бяхме на акциите през 2003 и 2004 година.
                  прав си дониакаде но 4ак пак да ми спрат колата от движение заради едно осветление на номера а пак и аз от каде да знам 4е са ми изгориали кружките но кактои да е те си вар6ат работата но пониакога се престарават.като например преди време на другата ми кола биах забравил да си платиа вноската за гражданската отговорност и за това ми истриаскаха 400лв акт бахти се едно сам отрепал 4овек
                  ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Tqnkata написа:
                    npace написа:
                    sexa86 написа:
                    а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера
                    Може ли да ходиш на митницата и да не ти е изрядна колата?Вие сами си го набучихте отзад после полицията била виновна.Кво е виновен полицая че не ти свети номера?Или пак полицията е виновна че 50% нямахте оборудване?Извинявам се но се обръщам към теб (sexa86) - имаш 2 лампички на задния номер , грах е и двете да не работят Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Не искам да защитавам шапкарите дето ми прибраха талончето миналия месец , но просто на митницата се ходи 100% изряден.Тва го знаем всички които бяхме на акциите през 2003 и 2004 година.
                    глупости! На митницата може и чисто нова сток кола да идеш те кога решат да ти го "набучат" няма отърване просто щото си там и им е ясно за кво си там и кво става там.Колкото за тва че са му спряли колата ми се струва малко пресилено понеже за осветление на номер по принцип се пише фиш или в най-лошия случей акт ама чак да спрат колата (не че нямат право...) ми се струва просто нарочено от самите униформени.
                    то4но така прав си тянка те сно6ти само гледаха да се заиадат за не6то та 4ак и камери глупости само кадето ги ниама6е ку4етата да ду6ат по колите

Коментар

J T D написа:
                      sexa86 написа:
                      Секси като видя,че неможеш да им избягаш на тъпите куки,защо изобщо тръгна да се напъваш да бягаш,при положение че колата не ти е изрядна!Те точно това чакат!Трябваше просто да е паркираш като нас горе на паркинга и да тръгнеш пеша,после щеше да си е вземеш майна!А сега виж кво се получи,спряна от движение!Мноооооооооо лошо!
                      еми аз трагнах назад за да се ка4а на паркинга но има6е ниаква алфа и немойех да се 6мугна и за това се отказах а аз изоб6то не подозирах 4е не ми свети осветлението на номера ве4е вси4ко свети ама след даж ка4улка

Коментар

1912 написа:
                        другата неделя отидете пак
                        задалйително :D :D :D вапреки вси4ко бе6е много иако

Коментар

Е нека тогава ако някой знае дали изобщо бачка пистата на Калояново нека да драсне нещо!Аз мисля,че май не бачка,ама може и да бачка!Ще се съберем повечко хора и ще ходим да си прайм кефа! :D
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                            Е нека тогава ако някой знае дали изобщо бачка пистата на Калояново нека да драсне нещо!Аз мисля,че май не бачка,ама може и да бачка!Ще се съберем повечко хора и ще ходим да си прайм кефа! :D
                            ама ша караме не да седим да чоплим семки и то всички не само 2-3 коли
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Абе , Секс как се сменят тези лампички на номера , защото и моите несветят?

Коментар

PB 5976 BC написа:
                                Абе , Секс как се сменят тези лампички на номера , защото и моите несветят?
                                Немогат,аз нали ви споменах ,че имам тоя проблем,номера пречи и немогат да се махнат

Коментар

Working...
                                X