Секса , не си идинствения ..... примерно мен оня тапанар с камерата искаше да ме снима .... (е как ще стане без моето съгласие.... хаххахах) и ти предтавяш ли си , чак тъпите куки ми написаха акт , че съм попречил на оня педал да си изпълнява дълга.....хаххахахха и че не съм си предоставил докоментите когато ми ги е поискал ....... хаххахаххахаххах , а такова нещо няма аз дори пръв си дадох личната карта.Лелелеллел Вие незнаете нищо след като бях отведен с патрулката и закаран в районното тъпите , гламави , некадърни полицаи се чудеха и се маеха 45 мин да измислят какво да бъде написано в акта и все едно пишат просто някакъв измислен акт ххаххахахаххаххах та тоя акт е невалиден и ше го обжалвам! Направо нямам думи ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
е мен ме снимаха де немойах да се усмихна и да кажа зеле ама ниама ни6то другиа пат само за едно ме е иад 4е пак триабва да се разправиам с кат и други простотиието го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858
Коментар
-
sexa86 написа:а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера
Коментар
-
npace написа:sexa86 написа:а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номераFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sexa86 написа:а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номераФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:sexa86 написа:а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номераFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
Мани ,снимаха ни ,мен 2 ПЪТИ ме провериха,на следващото кръстовище спрях да попитам дали може да мина и един пак ме спря,чете ми акта за превишената ,след тва наказателното и най-накрая ми чете ,че ще обжалвам и ме заплаши,че ако още 1 път дойда ще ми вземат книжката за 6 месеца Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Тва според мен всичко е заради многото цигани.Та изкараха ни от колите всички 3те имена и т.н. провериха ми колата бях изряден и си тръгнах...Аз повече на митницата с моята кола нямам намерение да хода...
Коментар
-
sUkI
Реклама
Collapse
Коментар