Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Секса , не си идинствения ..... примерно мен оня тапанар с камерата искаше да ме снима .... (е как ще стане без моето съгласие.... хаххахах) и ти предтавяш ли си , чак тъпите куки ми написаха акт , че съм попречил на оня педал да си изпълнява дълга.....хаххахахха и че не съм си предоставил докоментите когато ми ги е поискал ....... хаххахаххахаххах , а такова нещо няма аз дори пръв си дадох личната карта.Лелелеллел Вие незнаете нищо след като бях отведен с патрулката и закаран в районното тъпите , гламави , некадърни полицаи се чудеха и се маеха 45 мин да измислят какво да бъде написано в акта и все едно пишат просто някакъв измислен акт ххаххахахаххаххах та тоя акт е невалиден и ше го обжалвам! Направо нямам думи ....

Коментар

е мен ме снимаха де немойах да се усмихна и да кажа зеле ама ниама ни6то другиа пат само за едно ме е иад 4е пак триабва да се разправиам с кат и други простотии
      ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

sexa86 написа:
        а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера
        Може ли да ходиш на митницата и да не ти е изрядна колата?Вие сами си го набучихте отзад после полицията била виновна.Кво е виновен полицая че не ти свети номера?Или пак полицията е виновна че 50% нямахте оборудване?Извинявам се но се обръщам към теб (sexa86) - имаш 2 лампички на задния номер , грах е и двете да не работят Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Не искам да защитавам шапкарите дето ми прибраха талончето миналия месец , но просто на митницата се ходи 100% изряден.Тва го знаем всички които бяхме на акциите през 2003 и 2004 година.

Коментар

npace написа:
          sexa86 написа:
          а пак на мен ми сприаха колата от движение за6тото не ми свете6е осветлението на номера
          Може ли да ходиш на митницата и да не ти е изрядна колата?Вие сами си го набучихте отзад после полицията била виновна.Кво е виновен полицая че не ти свети номера?Или пак полицията е виновна че 50% нямахте оборудване?Извинявам се но се обръщам към теб (sexa86) - имаш 2 лампички на задния номер , грах е и двете да не работят Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Не искам да защитавам шапкарите дето ми прибраха талончето миналия месец , но просто на митницата се ходи 100% изряден.Тва го знаем всички които бяхме на акциите през 2003 и 2004 година.
          глупости! На митницата може и чисто нова сток кола да идеш те кога решат да ти го "набучат" няма отърване просто щото си там и им е ясно за кво си там и кво става там.Колкото за тва че са му спряли колата ми се струва малко пресилено понеже за осветление на номер по принцип се пише фиш или в най-лошия случей акт ама чак да спрат колата (не че нямат право...) ми се струва просто нарочено от самите униформени.
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Е филмите снощти бяха доста големи!Ваньо не се бой за акта,ще го обжалваш и куките пак ще го...............! :D
            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

sexa86 написа:
              Секси като видя,че неможеш да им избягаш на тъпите куки,защо изобщо тръгна да се напъваш да бягаш,при положение че колата не ти е изрядна!Те точно това чакат!Трябваше просто да е паркираш като нас горе на паркинга и да тръгнеш пеша,после щеше да си е вземеш майна!А сега виж кво се получи,спряна от движение!Мноооооооооо лошо!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                sexa86 написа:
                Секси като видя,че неможеш да им избягаш на тъпите куки,защо изобщо тръгна да се напъваш да бягаш,при положение че колата не ти е изрядна!Те точно това чакат!Трябваше просто да е паркираш като нас горе на паркинга и да тръгнеш пеша,после щеше да си е вземеш майна!А сега виж кво се получи,спряна от движение!Мноооооооооо лошо!
                ама той да бяга ли е тръгнал ве?Ау брутално е тва
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Мисълта ми беше,че Сексито си пална колата и в този момент опппппп куките в насрещното!И отзад и от пред патрулки!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                    Мисълта ми беше,че Сексито си пална колата и в този момент опппппп куките в насрещното!И отзад и от пред патрулки!
                    имало е "Бързи и Яростни" пиниз така ли?
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Мани ,снимаха ни ,мен 2 ПЪТИ ме провериха,на следващото кръстовище спрях да попитам дали може да мина и един пак ме спря,чете ми акта за превишената ,след тва наказателното и най-накрая ми чете ,че ще обжалвам и ме заплаши,че ако още 1 път дойда ще ми вземат книжката за 6 месеца Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Тва според мен всичко е заради многото цигани.Та изкараха ни от колите всички 3те имена и т.н. провериха ми колата бях изряден и си тръгнах...Аз повече на митницата с моята кола нямам намерение да хода...

Коментар

ехх тази лепенка "спрян от движение" колко ми е позната
                        Прикачени файлове
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

другата неделя отидете пак
                          alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Аз предлагам да ходим на пистата на Калояново!Ако някой е навит да пише! :D
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Аз съм винаги навит да ходим там,ама незнам дали е отворена пистата...

Коментар

да и аз
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X