Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

npace,аз съм готов да се пробваме.Само не и на митницата.Ако искаш отсечката Марково-Гълъбово или Студенец-Бяла Черква.Признавам,имам ремап,имам и керамични плочки вместо феродо на съединителя.Нищо повече.Аз също не се срамувам да загубя от ХГТ,но не подценявайте *печките*.Не са толкова слаби, а за разликата в разхода между двете няма да говорим.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Sparco написа:
      Това ще ми е много интересно да го видя: 155 20v vs. 135 JTD Задължително да се пуснете.
      Ей,кибик стига си надъхвал а взимай вече 16в турбо и не са скатавай,от колко време си обещал да дойдеш на някоя среща

Коментар

npace написа:
        Няма никви проблеми.Мен не ме е страх да падна от някой , не забравяй че аз съм сток и съм атмосферен!Ако искаш слагам чип и спортни валове 120 октана рейсинг бИнзин , олекотявам максимално и ...... един щоколад увива станиола в мармот....Тва ако станело онва ако станело , дрън дрън та пляс!Айде на чертата , кво те плашат 12 коня повече!?Мен 60НМ отгоре не ме бъркат....Мноо ме е яд на такива клавиатурни виртуози дето само наливат , наливат а като ги предизвикаш подвиват опашки като айде няма да казвам кви че се познаваме и да не се обиждаме.Пари не слагаме , единствено ще изгорим по 1 кило бензин , къф проблема не моа разбера?Да не би да умреш ако паднеш от HGT?Или аз да взема да се самообеся?
        Наско аз мисля да престана да пиша по тая тема,щото виждам че става доста напечено!Мисля,че ти пръв си пусна поста и започна да се заяждаш!Мен също не ме е страх да падна от HGT-то,няма кой да ми вземе колата такаче стига толкова да се заяждаме!В предния си пост ти написах че в момента нямам шанс с/у твойто HGT!Незнам да съм станал още клавиатурен виртуоз,но както и да е!Никой до сега не съм предизвиквал или да съм се заяждал с него!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Наско мисля,че този който се заяде с теб е колегата РВ 5976 ВС!Ако искаш можеш да се пуснеш с него!И аз мога да надъхвам от друго име!Айде помолиго и ако се навие ще гледам с удоволствие!1.6 16v vs 2.0 20v!Интересно ще е!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGT

Коментар

PB 5976 BC написа:
              Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGT
              Айде вече да видим 1.6 16v и 155 20v на старта какво ще кажеш

Коментар

PB 5976 BC написа:
                Еми неможе ли примерно да видим твойта кола с/у ХГТ-то примерно!???
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                  PB 5976 BC написа:
                  Мани го,той само надъхва другите,шубе го е да се пусне с мен или с Наско,да го видим от 0-100 за колко ги прави неговото бързо браво "PB 5976 BC" пускаме ли се?Ей така за ШОУТО както ти викаш

Коментар

J T D написа:
                    PB 5976 BC написа:
                    Няма проблеми бе , то е ясно какъв ще е крайния резултат , но не ме интересува ..... само кажете кога и къде!Аз не съм , като някой хора да стоя пред компа и само а се надъхвам и найнакрая да успокоявам страстите!Само ми кажете кога , за да обърна гумите защото сложих вече зимните. :D Айде имали желаещи срещу 103 HP

Коментар

Suki НЯМАШ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ , САМО МИ КАЖИ КОГА И КЪДЕ..... Power by 103 HP......

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        J T D написа:
                        PB 5976 BC написа:
                        Няма проблеми бе , то е ясно какъв ще е крайния резултат , но не ме интересува ..... само кажете кога и къде!Аз не съм , като някой хора да стоя пред компа и само а се надъхвам и найнакрая да успокоявам страстите!Само ми кажете кога , за да обърна гумите защото сложих вече зимните. :D Айде имали желаещи срещу 103 HP
                        Офффффффф майко кой го казва!Успех!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Стига и ти на всяко мнение ..."УСПЕХ".....Не ми викай успех на мен , а на теб си викай успех с 154-та

Коментар

може ли и аз да се запиша да за някоя дръпка тука като гледам куцо къораво и съкато се дърпа да съм и я барабар Петко с мужиете
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Естествено , че може бе Тянка!Абе аз в неделя не съм на работа , та кога се събираме , в 2:30ч ли беше ?

Коментар

PB 5976 BC написа:
                                Естествено , че може бе Тянка!Абе аз в неделя не съм на работа , та кога се събираме , в 2:30ч ли беше ?
                                Ай,пускайте се 2те Бравота 1.6 който бие се пуска с мен

Коментар

Working...
                                X