npace,аз съм готов да се пробваме.Само не и на митницата.Ако искаш отсечката Марково-Гълъбово или Студенец-Бяла Черква.Признавам,имам ремап,имам и керамични плочки вместо феродо на съединителя.Нищо повече.Аз също не се срамувам да загубя от ХГТ,но не подценявайте *печките*.Не са толкова слаби, а за разликата в разхода между двете няма да говорим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
Sparco написа:Това ще ми е много интересно да го видя: 155 20v vs. 135 JTD Задължително да се пуснете.
Коментар
-
npace написа:Няма никви проблеми.Мен не ме е страх да падна от някой , не забравяй че аз съм сток и съм атмосферен!Ако искаш слагам чип и спортни валове 120 октана рейсинг бИнзин , олекотявам максимално и ...... един щоколад увива станиола в мармот....Тва ако станело онва ако станело , дрън дрън та пляс!Айде на чертата , кво те плашат 12 коня повече!?Мен 60НМ отгоре не ме бъркат....Мноо ме е яд на такива клавиатурни виртуози дето само наливат , наливат а като ги предизвикаш подвиват опашки като айде няма да казвам кви че се познаваме и да не се обиждаме.Пари не слагаме , единствено ще изгорим по 1 кило бензин , къф проблема не моа разбера?Да не би да умреш ако паднеш от HGT?Или аз да взема да се самообеся?ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
sUkI
PB 5976 BC написа:Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGT
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGTФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
sUkI
J T D написа:PB 5976 BC написа:Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGT
Коментар
-
J T D написа:PB 5976 BC написа:Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGT
Коментар
-
PB 5976 BC написа:J T D написа:PB 5976 BC написа:Лелелелеееее , добре де кво ще Ви стане ако вече вече наистина се пуснете?Еллееееее нямате по 5лв. за тунджа ли?Виждате , че всеки се надъхва ...Или се пускате или ДА...!Айде вече да видим дали JTD или HGTФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
sUkI
PB 5976 BC написа:Естествено , че може бе Тянка!Абе аз в неделя не съм на работа , та кога се събираме , в 2:30ч ли беше ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар