Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tqnkata написа:
    Аз предлагам сбирка с кафенце някоя вечер през седмицата
    И аз

Коментар

sUkI написа:
      J T D написа:
      Малък обаче от скоро си станал голям шегаджия!
      Ей,ще те ям много бе,не ми бягай по тъча
      Хахаха,понадъхай се още малко и тогава!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
        sUkI написа:
        J T D написа:
        Малък обаче от скоро си станал голям шегаджия!
        Ей,ще те ям много бе,не ми бягай по тъча
        Хахаха,понадъхай се още малко и тогава!
        Оф,всеки път като се надъхам ти се насираш ,все едно има буря и се криеш в дупката! Айде дай бързото JTD на старта,тва ми е последното молене,след тва и ти да ми предлагаш гонка няма да искам!Решавай!

Коментар

sUkI написа:
          Tqnkata написа:
          Аз предлагам сбирка с кафенце някоя вечер през седмицата
          И аз
          то всяка сряда има ама никои не идва само със едно изключение
          АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

Колеги в неделя(2.11.200 в 10 сутрината се сабираме на Мебелна Къща оттам трагваме кам Чудните мостове всеки е добре дошъл.Предполагам че до 10:15-20 ще се сабираме и 10:30 наи касно ще се трагне.
            Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

BUH написа:
              Колеги в неделя(2.11.200 в 10 сутрината се сабираме на Мебелна Къща оттам трагваме кам Чудните мостове всеки е добре дошъл.Предполагам че до 10:15-20 ще се сабираме и 10:30 наи касно ще се трагне.
              ако не съм на работа ще намина
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Добрее пак и да ни изпуснеш ти си барс ще ни догониш
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Чета едни интересно работи тук:Bravo JTD105 105HP/незнайно при кви обороти (може би 4500?)- неофициална информация.200NM/1500rpm - на Алфа тоя мотор е 250NMДа кажем че вече имаме от 105 к.с. -> 135 к.с. следва че от 200NM->250NM , e аз съм 12 к.с. повече и приблизително 60NM по малко , имайки предвид че на мен границата въртящ момент-максимална мощност е 4400-6000 об.мин. -> двигателя ми не е еластичен.Имайки в предвид това че JTD-то има по голям диапазон 1500-4500 об.мин. и гореспоменатите параметри след "чипването" трябва да е пред HGT-то.А имам мерак да проверим!

Коментар

Наско ще ти дам малко по-вярно инфо от твоето!Наслаждавай се!Алфа Ромео 1.9JTD 105hpМощност в (hp) при 4000.об-105hpВъртящ момент в (Nm) при 2000.об-255NmФиат Браво 1.9JTD 105hpМощност в (hp) при 4000.об-105hpВъртящ момент в (Nm) при 1500.об-200NmТова мисля,че е достатъчно за да направиш разлика,и не забравяй,че Бравока къде къде е по-лек от Алфата!Успех!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

А ако искаш да проверим,ще ти кажа,че в момента няма да имам шанс,но след подобрения по колата(няма да казвам какви са),може и да проверим! :D :D :D :D
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Много го заядохте все състезатели и все да се дърпат с момчето не го оставихте на мира
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                          Много го заядохте все състезатели и все да се дърпат с момчето не го оставихте на мира
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                            А ако искаш да проверим,ще ти кажа,че в момента няма да имам шанс,но след подобрения по колата(няма да казвам какви са),може и да проверим! :D :D :D :D
                            Ша надуеш турбото и кво,с тва ли ще ме плашиш? :DИли си намислил за по-голяма турбина от 2.4 jtd

Коментар

Това ще ми е много интересно да го видя: 155 20v vs. 135 JTD Задължително да се пуснете.
                              <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                              Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Няма никви проблеми.Мен не ме е страх да падна от някой , не забравяй че аз съм сток и съм атмосферен!Ако искаш слагам чип и спортни валове 120 октана рейсинг бИнзин , олекотявам максимално и ...... един щоколад увива станиола в мармот....Тва ако станело онва ако станело , дрън дрън та пляс!Айде на чертата , кво те плашат 12 коня повече!?Мен 60НМ отгоре не ме бъркат....Мноо ме е яд на такива клавиатурни виртуози дето само наливат , наливат а като ги предизвикаш подвиват опашки като айде няма да казвам кви че се познаваме и да не се обиждаме.Пари не слагаме , единствено ще изгорим по 1 кило бензин , къф проблема не моа разбера?Да не би да умреш ако паднеш от HGT?Или аз да взема да се самообеся?

Коментар

Working...
                                X