Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами Секса нека да се обади , като намери такива джанти и за мен!Е не държа да са същите.Ама ако изпадне нещо отнякаде , да дрънка един телефон.

Коментар

PB 5976 BC написа:
      Ами Секса нека да се обади , като намери такива джанти и за мен!Е не държа да са същите.Ама ако изпадне нещо отнякаде , да дрънка един телефон.
      ок ниама6 никви проблеми ако изко4и не6то 6те ти кажа :D
      ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

PB 5976 BC написа:
        Ваньо,не си угаждай бре!За кво са ти тия джанти???
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Тя неговата 15"ките ша може ли да ги носи? :D

Коментар

Ще може Съки , ще може .....!!!Имам познат с Браво 1.4 с 15" и си върви и няма никаква разлика , да ти кажа аз , а ти ми говориш за моята където е къде къде по-мощна.....По твоята логика Суки сигорно ако сложиш на твоята 16" ще спре да върви.Ейтака като почнете кой разбира и кой не , че като сложиш на една кола по големи джанти и тя спирала да върви ..... това са пълни глупости.

Коментар

PB 5976 BC написа:
              Ще може Съки , ще може .....!!!Имам познат с Браво 1.4 с 15" и си върви и няма никаква разлика , да ти кажа аз , а ти ми говориш за моята където е къде къде по-мощна.....По твоята логика Суки сигорно ако сложиш на твоята 16" ще спре да върви.Ейтака като почнете кой разбира и кой не , че като сложиш на една кола по големи джанти и тя спирала да върви ..... това са пълни глупости.
              Някой хора се засегнаха!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Айде пак всички млъкнаха!Напишете нещо бре Юнаци! :D
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Утре който може 2:30 на братската,ама майче няма да идвам,щот колегата J T D ме заплашва с вазелини :D

Коментар

sUkI написа:
                    Утре който може 2:30 на братската,ама майче няма да идвам,щот колегата J T D ме заплашва с вазелини :D
                    Смятайте за кво става въпрос!!! :D
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

sUkI написа:
                      В 15:00 бре,то няма кой да дойде на братската!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

айде неска който може да идва и времето заради нас е готино :D
                        Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
                          Ще дойдем,но не всички за съжеление!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                            TaNo написа:
                            Ще дойдем,но не всички за съжеление!
                            Ей мискинин какво те чака само

Коментар

и аз пак не можах да доида днеска бахти
                              ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Не си единствения....и аз неможах да отида!То с това ново тъпо време , кво искаш?Как да отиде човек?

Коментар

Working...
                                X