Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде да се обади "ЛАЛАДЖИЯ No1" : На Ваньо ХГТ-то (155) върви много добре , няма никви модове.За тва дали го е поддържал сами си правете изводите при положение че го кара от 6 месеца.Едно чипче на ХГТ-то и става самолет , ще се изравнят к.с./кг с Седичито.....1912 честито!Типото рулира , донеси довечера на стадиона купата да я видим !

Коментар

npace написа:
      Айде да се обади "ЛАЛАДЖИЯ No1" : На Ваньо ХГТ-то (155) върви много добре , няма никви модове.За тва дали го е поддържал сами си правете изводите при положение че го кара от 6 месеца.Едно чипче на ХГТ-то и става самолет , ще се изравнят к.с./кг с Седичито.....1912 честито!Типото рулира , донеси довечера на стадиона купата да я видим !
      а ве шегувам се само ве
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

J T D написа:
        sexa86 написа:
        днеска се пуснах с едно А-3 110к.с с турбо на парвиа старт варвиахме заедно вториа тои го взе за6тото аз трагнах по касно и третиа старт вклиу4их 2-ра много рано абе с две думи се осрах. ама според мен това е нормално за6то все пак аудито е 110к.с. и има и турбо
        С какъв двигател беше твойто браво колега???
        моето браво е 1.6 103 к.с. колега незнам може и да имах 6анс ако не биах осрал последниа старт
        ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

AFBWorld написа:
          billyboy` написа:
          PB 5976 BC написа:
          billyboy` написа:
          PB 5976 BC написа:
          Ооооффффф , писнами да говорите за 1912 и неговата "барана" кола много ясно , че колата е барана и то много , неможе кола която е на 20 години и да има цетирам: "Само един спортен филтър" да върви така , неможе Типо , което е 139 коня УЖЖЖЖЖЖ , да направи на Браво HGT ластик от 5 коли и после собственика на това Типо да ми каже , че има само спортен филтър и сигорно ще кажете , че е от 10лв от Руския пазар ..... да бе да друг път.Това Типо само името му е Типо и само блока на двигателя е на Типо ....... който си мисли , че не е барано трябва да е бахти плиткоумния човек.Поне собственика на ТИПОТО да каже , като мъж тва съм барал , онава съм барнал , а не да вика , че е 139 коня .....Затова , че му се играе да се занимава с типото и да го прави да върви повече го поздравявам за интусиазма от мое име.
          .............................................колег а съжалявям че трябва да го кажа ама дрънкаш пълни глупости спри се малко единственното нещо което е правено по типото от 1912 ако може да се каже че е правено това са джантите и конус филтара които са свалени от 164-та ето и предишните 2-ма собственници казаха че по колата не е пипано нищо какво повече искаш да ти се каже и по принцип тия HGT-a са си мъртъвци дори едно читаво QV ще му сипне така че свикваите със истината а и феста е утре така че Тома неверните ще имате шанс ама да не стане като миналогодишния фест много желаещи да се дърпат със алфата а накрая никои
          ХААХАХАХАХАХА Майче ти говориш пълни глупости , колега !Тея приказки съм ги чувал и преди , така може да говориш само на някое хлапе което го бутат в детска количка и да му разказваш сладка приказка , че Типото не е барано.Ама не и на мен.НЕ БИЛО БАРАНО НИЩО , САМО ЕДИН СПОРТЕН ФИЛТЪР ИМА ........
          продължаваи да дрънкаш глупости кучетата си лаят кервана си върви Седечито надани всички които му излезнаха на пътя на колко години си да те питам само щото като гледам може батко да си ми
          За да сложите край на спора за прословутото Типо на 1912 -който има въпроси да пита предишния му собственик който буквално го е харесал външно на автовоза още.Това ,че някой не може да преглътне загуба от "едно ТИПО" си е негов проблем
          AFBWorld лично предишния собсвенник доиде на феста и каза че не е правил нищо по колата а тва че никои не е имал честа за еди какво си що не доидехте на феста бре след като свършиха състезанията можехте да се пуснете със седичито ама сички бяха кат насрани и продължавате да дранкате простотии спиарм да пиша повече по тая тема само ще кажа отново евала на sUkI единстевения сериозен фиатаджия от пловдив браво пич и честито за наградата моите уважения за ентусиазма
          АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

Мерси Били,аз бях също когато стария собственик го хвана яд ,че е продал седичито!Той сам потвърди,че е сток колата.А 1912 го изиграха брутално като не му дадоха никаква награда!

Коментар

Който беше на феста видя правеното софийско типо с валове, чипове и т.н + ролкейдж какво време даде 15.48 и беше 4 врати, така че правете сметка какво ще стане с това ако се направи А за ХГТ-тата съжелявам, че не дойдохте да се види, кой колко върви
              2001 Lanciq Zeta 2.0 JTD LX

Коментар

Колега billyboy,извинявай ама не се ли сещаш,че цъкаш постояно"Цитат" като пишеш и така става една..........върху твоя отговор излизат 1231977 поста едновремнно!Цъкай бърз отговор бре брато!!!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Поздравления за колегата 1912 и от мен!Заслужена победа!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

мерси на всички .. радвам се че спечелих 1 място ама кофти че нямам никаква награда
                    alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                      мерси на всички .. радвам се че спечелих 1 място ама кофти че нямам никаква награда
                      Поздравления....кво по точно е станало та няма награда?
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

1912 написа:
                        Е защо нямаш награда???Нали си на 1-во място!?
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

1912 написа:
                          Защо така са те наредили тия смотаняци?Би трябвало да ти дадат,все пак е 1-во място майна!Браво все пак!Пак е нещо де!
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Някой да качи малко снимки от тази неделя!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                              то май нямаше фотограф
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

J T D написа:
                                Всяка неделя като мине срещата колега J T D моли да някой да качи снимки.....Ами няма снимки , като си вземеш апарата тогава ще снимаш колкото си искаш и готово вече ще имаме снимки!Кой тоя някой .... ? Бабами от КУРтово кунаре а?

Коментар

Working...
                                X