Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sexa86 написа:
    днеска се пуснах с едно А-3 110к.с с турбо на парвиа старт варвиахме заедно вториа тои го взе за6тото аз трагнах по касно и третиа старт вклиу4их 2-ра много рано абе с две думи се осрах. ама според мен това е нормално за6то все пак аудито е 110к.с. и има и турбо
    С какъв двигател беше твойто браво колега???
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

sexa86 написа:
      днеска се пуснах с едно А-3 110к.с с турбо на парвиа старт варвиахме заедно вториа тои го взе за6тото аз трагнах по касно и третиа старт вклиу4их 2-ра много рано абе с две думи се осрах. ама според мен това е нормално за6то все пак аудито е 110к.с. и има и турбо
      http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/720.htmlВиш тук!Би трйбвало да вървите заедно,дори и да го дръпнеш с малко!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

sexa86 написа:
        Дай го на мен това ауди колега,да го накажа!!!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
          sexa86 написа:
          Дай го на мен това ауди колега,да го накажа!!!
          на умряло куче нож ша вадиш и ти....110 коня с турбо нещо що не се сещам да имат ауди такъв моторпо принцип турбото е повечко от 110 коня.А то е било дизел да ясно колега тва трябва да го намачкаш по принцип и аз съм имал заигравка с такива индивиди
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Тянка,имат мотори 1,9-90,110,130,150.Всички варианти са с турбо.Ако надписа TDI е с три сиви букви-90кс.Сиво TD,червено I-110кс.Сиво Т,червени DI-130кс.Три червени букви TDI-150кс.За 2,5 TDI не знам как е.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
              Тянка,имат мотори 1,9-90,110,130,150.Всички варианти са с турбо.Ако надписа TDI е с три сиви букви-90кс.Сиво TD,червено I-110кс.Сиво Т,червени DI-130кс.Три червени букви TDI-150кс.За 2,5 TDI не знам как е.
              Напълно е прав колегата Red Storm!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Ей,излагате се !Само аз отидох от Бравотата!И спечелих 2ро място за най-поддържан автомобил!Имаше общо 3 ХГТ-та на феста ,само моето беше VIS-ово!И честито на колегата 1912 който спечели драга в клас "A" и сега неможе да се говори с него :D Седичито си върви,спор няма,а в тунела какво прави :D

Коментар

sUkI написа:
                  Ей,излагате се !Само аз отидох от Бравотата!И спечелих 2ро място за най-поддържан автомобил!Имаше общо 3 ХГТ-та на феста ,само моето беше VIS-ово!И честито на колегата 1912 който спечели драга в клас "A" и сега неможе да се говори с него :D Седичито си върви,спор няма,а в тунела какво прави :D
                  най поддържан автомобил
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Суки , поздравления за наградата!Надявам се в неделя да дойде.

Коментар

Браво на малкия евалла единственно тои излезе сериозен браво пич само ти си фен :D със моита алфа недеи да се бориш писъл съм какви времена дава така че никога не съм се напъвал за такъв род състезания щото знам колко и е кантара а за бученето само си бучи нищо повече:D още един път браво на sUkI само ти излезна сериозен батка отсрами пловдивските фиати
                      АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        billyboy` написа:
                        PB 5976 BC написа:
                        Ооооффффф , писнами да говорите за 1912 и неговата "барана" кола много ясно , че колата е барана и то много , неможе кола която е на 20 години и да има цетирам: "Само един спортен филтър" да върви така , неможе Типо , което е 139 коня УЖЖЖЖЖЖ , да направи на Браво HGT ластик от 5 коли и после собственика на това Типо да ми каже , че има само спортен филтър и сигорно ще кажете , че е от 10лв от Руския пазар ..... да бе да друг път.Това Типо само името му е Типо и само блока на двигателя е на Типо ....... който си мисли , че не е барано трябва да е бахти плиткоумния човек.Поне собственика на ТИПОТО да каже , като мъж тва съм барал , онава съм барнал , а не да вика , че е 139 коня .....Затова , че му се играе да се занимава с типото и да го прави да върви повече го поздравявам за интусиазма от мое име.
                        .............................................колег а съжалявям че трябва да го кажа ама дрънкаш пълни глупости спри се малко единственното нещо което е правено по типото от 1912 ако може да се каже че е правено това са джантите и конус филтара които са свалени от 164-та ето и предишните 2-ма собственници казаха че по колата не е пипано нищо какво повече искаш да ти се каже и по принцип тия HGT-a са си мъртъвци дори едно читаво QV ще му сипне така че свикваите със истината а и феста е утре така че Тома неверните ще имате шанс ама да не стане като миналогодишния фест много желаещи да се дърпат със алфата а накрая никои
                        ХААХАХАХАХАХА Майче ти говориш пълни глупости , колега !Тея приказки съм ги чувал и преди , така може да говориш само на някое хлапе което го бутат в детска количка и да му разказваш сладка приказка , че Типото не е барано.Ама не и на мен.НЕ БИЛО БАРАНО НИЩО , САМО ЕДИН СПОРТЕН ФИЛТЪР ИМА ........
                        продължаваи да дрънкаш глупости кучетата си лаят кервана си върви Седечито надани всички които му излезнаха на пътя на колко години си да те питам само щото като гледам може батко да си ми
                        АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

sUkI написа:
                          Поздравления за второто място Суки!Сега няма да може да се говори с теб!?Май май ще трябва да почерпиш!ХахахахаСуки,кой е майстора дет ти е слагал тая здрава музика бре!???
                          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Суки,трябваше да се явиш и на състезанието по музика майна!Що не го направи?Можеше нищо да не направиш,ама поне щеше да опиташ!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

billyboy` написа:
                              PB 5976 BC написа:
                              billyboy` написа:
                              PB 5976 BC написа:
                              Ооооффффф , писнами да говорите за 1912 и неговата "барана" кола много ясно , че колата е барана и то много , неможе кола която е на 20 години и да има цетирам: "Само един спортен филтър" да върви така , неможе Типо , което е 139 коня УЖЖЖЖЖЖ , да направи на Браво HGT ластик от 5 коли и после собственика на това Типо да ми каже , че има само спортен филтър и сигорно ще кажете , че е от 10лв от Руския пазар ..... да бе да друг път.Това Типо само името му е Типо и само блока на двигателя е на Типо ....... който си мисли , че не е барано трябва да е бахти плиткоумния човек.Поне собственика на ТИПОТО да каже , като мъж тва съм барал , онава съм барнал , а не да вика , че е 139 коня .....Затова , че му се играе да се занимава с типото и да го прави да върви повече го поздравявам за интусиазма от мое име.
                              .............................................колег а съжалявям че трябва да го кажа ама дрънкаш пълни глупости спри се малко единственното нещо което е правено по типото от 1912 ако може да се каже че е правено това са джантите и конус филтара които са свалени от 164-та ето и предишните 2-ма собственници казаха че по колата не е пипано нищо какво повече искаш да ти се каже и по принцип тия HGT-a са си мъртъвци дори едно читаво QV ще му сипне така че свикваите със истината а и феста е утре така че Тома неверните ще имате шанс ама да не стане като миналогодишния фест много желаещи да се дърпат със алфата а накрая никои
                              ХААХАХАХАХАХА Майче ти говориш пълни глупости , колега !Тея приказки съм ги чувал и преди , така може да говориш само на някое хлапе което го бутат в детска количка и да му разказваш сладка приказка , че Типото не е барано.Ама не и на мен.НЕ БИЛО БАРАНО НИЩО , САМО ЕДИН СПОРТЕН ФИЛТЪР ИМА ........
                              продължаваи да дрънкаш глупости кучетата си лаят кервана си върви Седечито надани всички които му излезнаха на пътя на колко години си да те питам само щото като гледам може батко да си ми
                              За да сложите край на спора за прословутото Типо на 1912 -който има въпроси да пита предишния му собственик който буквално го е харесал външно на автовоза още.Това ,че някой не може да преглътне загуба от "едно ТИПО" си е негов проблем
                              Croma 2.0 ie
                              www.italcars.org

Коментар

Там е работата,че все още никой от нас не имал честта да преглътва загуби от типото!Ванъо наградата за най потдържан автомобил да не беше статуетка "Златната Прахосмукачка" или "Гюдерия на годината"
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X