Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тука в този форум само се надлъгвате! Тогава и аз утре ще си слагам спортен филтър , за да може и моята да върви повече ...... !

Коментар

1912 написа:
      ти пък най отворения ли си тука ве ..... къде съм хвалил колата просто предизвиках бравотата да сравним .. много ясно че колата е победима тя си върви прилично за 139 коня кола. колата е напълно сток има само спортен филтър просто е читава и си върви...
      :D :D :D :D
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

1912 написа:
        ти пък най отворения ли си тука ве ..... къде съм хвалил колата просто предизвиках бравотата да сравним .. много ясно че колата е победима тя си върви прилично за 139 коня кола. колата е напълно сток има само спортен филтър просто е читава и си върви...
        То май-май ти си най отворения в тоя форум аааа!!????Най учтиво ви помолих да не пишете простотий в форума!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
          TaNo написа:
          1912 написа:
          АЙДЕ ПЪРВОТО БРАВО КОЕТО СЕ ОПИТА ДА СЕ ДЪРПА С МЕН ИЗГОРЯ С ОКОЛО 3,4 КОЛИ НАЙ МАЛКО СЛЕДВАЩИТЕ ВЕЧЕ ДА НОСЯТ ПО 100 КИНТА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ
          Досега да съм ви говорил глупости..? някой ми се расърдиха от казаното по-горе ама ваша си работа
          Брато никой не ти се е расърдил!Просто престани да говориш глупости!Никой не е казал за колегата 1912 нищо лошо!Има хубава кола,сигурно и върви доста хайванчето ама престанете да е хвалете толкова много!НЕ Е НЕПОБЕДИМА!ВЪЗМОЖНО е и да върви повече от HGT-то,ама вие просто вече ставате смешни!Искарахте го това Типо на Ракета бре!Пък и не е възможно човек,който няма свидетелство за управление на МПС да говори такива смешни неща!Ние с Бравотата не се заяждаме с никой,седнете си на дупетата и стига толкова майна!
          Кво кат нямам книжка ле!!! Можем да се обзаложим че за коли не знаеш повече от мене
          Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Tqnkata написа:
            аааааа стига вече.....Дървени философи.....като децата сте!Ако ще се дърпа някой с типото за да го видим аджиба колко върви да се дърпа ако не ай стига вече че прегряхме форума тука с разправии върви ли не върви ли пък кво пък що...
            Много добре казано ай да се спрем с глупостите вече
            Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
              J T D написа:
              TaNo написа:
              1912 написа:
              АЙДЕ ПЪРВОТО БРАВО КОЕТО СЕ ОПИТА ДА СЕ ДЪРПА С МЕН ИЗГОРЯ С ОКОЛО 3,4 КОЛИ НАЙ МАЛКО СЛЕДВАЩИТЕ ВЕЧЕ ДА НОСЯТ ПО 100 КИНТА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ
              Досега да съм ви говорил глупости..? някой ми се расърдиха от казаното по-горе ама ваша си работа
              Брато никой не ти се е расърдил!Просто престани да говориш глупости!Никой не е казал за колегата 1912 нищо лошо!Има хубава кола,сигурно и върви доста хайванчето ама престанете да е хвалете толкова много!НЕ Е НЕПОБЕДИМА!ВЪЗМОЖНО е и да върви повече от HGT-то,ама вие просто вече ставате смешни!Искарахте го това Типо на Ракета бре!Пък и не е възможно човек,който няма свидетелство за управление на МПС да говори такива смешни неща!Ние с Бравотата не се заяждаме с никой,седнете си на дупетата и стига толкова майна!
              Кво кат нямам книжка ле!!! Можем да се обзаложим че за коли не знаеш повече от мене
              по спокойничко ся няма да се караме!
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

На вниманието на всички колеги от форума....колега (всъщност той не ни е колега , защотото няма книжка майче ) ТaNo знае всичко за колите и ако имате въпроси , моля обръщайтесе към "колега" ТаНо.

Коментар

TaNo написа:
                  Tqnkata написа:
                  аааааа стига вече.....Дървени философи.....като децата сте!Ако ще се дърпа някой с типото за да го видим аджиба колко върви да се дърпа ако не ай стига вече че прегряхме форума тука с разправии върви ли не върви ли пък кво пък що...
                  Много добре казано ай да се спрем с глупостите вече
                  ЕЕЕЕЕЕЕЕ проумяго вече бе Тано!От кога ви говора да спрете!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

1912 написа:
                    братле ся си мислех и се чудех колко пари си готов да заложиш,че твоята кола ще победи в драг състезание.....срещу примернооооо........мммммммммммм ГОЛФ 2?
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

МММММММ интерестно .....

Коментар

Леле ква тишина!Не мога да повярвам....

Коментар

прасе,пак? Някой на италфеста ще ходи ли ?

Коментар

sUkI написа:
                            прасе,пак? Някой на италфеста ще ходи ли ?
                            Пак вика....рейсър успокой малко в ниските обороти :D :D Кажете кво стана на ДРЪПКАТА че до като заредя на шибаното омв и закъснях
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

А ве хора някои от тук ще ходи ли на Италфеста.Ако има мераклии нека се саберем и да ходим заедно пишете нещо по темата.
                              ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
                              Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

Коментар

Аз ще ходя сигурно,тази вечер ще пиша дали ша хода!

Коментар

Working...
                                X