Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спокойноооо , пътища има за всички.

Коментар

Колеги вчера вечерта минавах през Кукленско шосе , и какво мислете видях......точно това червено Типо , което го управлява колегата от форума.Еми да ви кажа , от това което видях ...... ще има доста наказани от това Типо , НО не е най-бързата кола.......

Коментар

Гледам Red Storm вече с по две коли ходи по сбирки !!!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
          Гледам Red Storm вече с по две коли ходи по сбирки !!!
          Бат Jimy,ела на някоя неделна среща.Искам да си сменим колите за по едно кръгче.Ако нямаш нищо против.
          Octavia RS
          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Колеги как и кога ще пътувате за Феста? Заедно с алфите ли или имате друг вариант? Питам за да знам дали и аз мога да се включа във вашата колона?
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Porsche 944 S2
            http://www.valmcrae.snimka.bg/
            http://vbox7.com/user:val_mcrae
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Бързото типо ще си признае ли,че не е сток?

Коментар

Tqnkata написа:
                Кога в тракия ми е много интересно аз съм си пускал бравото и от къде получи тая интересна информация?И отделно имаше тъпи коментари ДА защото седяхме 3-4 коли хора да те чакаме час и половина....бахти закъснението кво очакваш да ти се радваме ли?
                Първо РВ 5976 ВС ми се обажда 5 пъти да ми дава зор да идвам а аз му казах че ми трябва час и половина да се оправя и ако евентуално сте там може да направим нещо.Тва че вие седяхте да ме чакате си е ваш проблем."Къф е тоя дет ша го чакаме!?" питайте РВ 5976 ВС той много добре знае какво му казах като ми се обажда по телефона.Отделно като искате да замервате що не замервахте а?Седят си колите да си почиват!?Според мен замерването е било семки на килограм и престой на паркинг.Поне не ми говорете глупости зад гърба а и тука във форума.Като съм казал нещо е станало.1912 браво честита победа.Типото прави много добър старт , хареса ми.Давай да качим 2ма по 100 кила в типото да видим дали ше са 2 коли Не съм изгорял да знаеш здрав съм си и не беше опит а си беше сериозен старт.Няма да коментирам кво е бъзикано и кво не под капака на типото.Но според мен килограмите в случая бяха решаващи.

Коментар

1912 написа:
                  АЙДЕ ПЪРВОТО БРАВО КОЕТО СЕ ОПИТА ДА СЕ ДЪРПА С МЕН ИЗГОРЯ С ОКОЛО 3,4 КОЛИ НАЙ МАЛКО СЛЕДВАЩИТЕ ВЕЧЕ ДА НОСЯТ ПО 100 КИНТА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ
                  Досега да съм ви говорил глупости..? някой ми се расърдиха от казаното по-горе ама ваша си работа
                  Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

val_mcrae написа:
                    Колеги как и кога ще пътувате за Феста? Заедно с алфите ли или имате друг вариант? Питам за да знам дали и аз мога да се включа във вашата колона?
                    Който ще идва да казва
                    Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

TaNo написа:
                      1912 написа:
                      АЙДЕ ПЪРВОТО БРАВО КОЕТО СЕ ОПИТА ДА СЕ ДЪРПА С МЕН ИЗГОРЯ С ОКОЛО 3,4 КОЛИ НАЙ МАЛКО СЛЕДВАЩИТЕ ВЕЧЕ ДА НОСЯТ ПО 100 КИНТА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ
                      Досега да съм ви говорил глупости..? някой ми се расърдиха от казаното по-горе ама ваша си работа
                      Тано,Тано излагаш се момче...всеки може с човъркана кола да се дъха срещу сток ако искате попитайте колегата J T D да ви каже ,за един малко човъркан голф 4 ДИЗЕЛ,да ги видим с типока да видим кое е човъркано по-качествено

Коментар

Red Storm поласкан съм от вниманието ти към моя бравок,но надали ще ти е интересен...нали е "сток"/много модерна думичка/.Е не съвсем...имам си въздушен, панелен филтър на K&N. Не вярвам да качва мощността,но пък колата "диша" по-добре!
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Bravo HGT vs. Tipo 2.0 16V , ако и двете коли са сток , пак си помисли за конски сили , въртящ момент , предавателни числа , килограми , задкормилно устройство , гуми.И пак 8 конски сили са нищо в сравнение с 200 кг разлика.Както и да е според мен дори и небъзикано Типо би трябвало да е по бързо от HGT.Дайте да видим за един джитек да замерим точни времена 0-100.

Коментар

TaNo написа:
                            1912 написа:
                            Брато никой не ти се е расърдил!Просто престани да говориш глупости!Никой не е казал за колегата 1912 нищо лошо!Има хубава кола,сигурно и върви доста хайванчето ама престанете да е хвалете толкова много!НЕ Е НЕПОБЕДИМА!ВЪЗМОЖНО е и да върви повече от HGT-то,ама вие просто вече ставате смешни!Искарахте го това Типо на Ракета бре!Пък и не е възможно човек,който няма свидетелство за управление на МПС да говори такива смешни неща!Ние с Бравотата не се заяждаме с никой,седнете си на дупетата и стига толкова майна!Колега 1912,поздравявам те за хубавата ти кола и се надявам дълги години да ти върви колата,както върви сега!Просто ти казвам като на колега от форума,стига се заяждай и си карай колицата майна и най-вече престани да е хвалиш толкова много!Всички разбрахме,че колата ти върви доста ама по полека го раздавай!Пак ще ти повторя"НЕ Е НЕПОБЕДИМА"
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

ти пък най отворения ли си тука ве ..... къде съм хвалил колата просто предизвиках бравотата да сравним .. много ясно че колата е победима тя си върви прилично за 139 коня кола. колата е напълно сток има само спортен филтър просто е читава и си върви...
                              alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

аааааа стига вече.....Дървени философи.....като децата сте!Ако ще се дърпа някой с типото за да го видим аджиба колко върви да се дърпа ако не ай стига вече че прегряхме форума тука с разправии върви ли не върви ли пък кво пък що...
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X