Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ох мамооооо.......
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

За пореден път ви казвам"АМАН ОТ СЪСТЕЗАТЕЛИ"!Тано знаеш ли през къде ми е от кога се състезава твоето приятелче Никито!???То не е важно от "КОГА СЕ СЪСТЕЗАВА",важно е момчето да може да си кара колата както трябва!Знаеш ли колко такива ги позвам дет мноооооо се фукат,че са карачи,и знаеш ли каде са вече-из централните гробища!Аре стига вече майна,седнете си на гъзовете!Който си "МИСЛИ",че е голям карач,има хиляди писти за тази цел!Може да отскочи до там,дори може да се докаже пред бог,колко голям състезател е!!!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Пък и на дали несъм знаел от къде да си запала колата от когато твоето приятелче се състезава!!! :D :D :D :D
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

PB 5976 BC написа:
          Хубава срещичка си направихме , макар че не бяхме всичките!
          Слаба работа тази неделя бе Ваньо!Нямаше почти никой на стадиона!
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

1912 написа:
            АЗ ПРЕДИЗВИКВАМ БЪРЗИТЕ БРАВОТА ДА ВИДИМ ВЪРВЯТ ЛИ ? АЗ СЪМ С ФИАТ ТИПО 2.0 16В 139 КОНЯ
            Колега,това е моето бившо Типо.Няколко пъти съм писал във форума,че намам загуба от ХГТ,Пунто ГТ,Голф ГТИ 2,3 и разни вървежни Опели.Някой,ако му се рови,може да провери какви времена е давала колата и на Калояново.Не знам сега какво е пипано по мотора и колко върви,но когато беше моя си вървеше доста прилично за годините и конете.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
              1912 написа:
              АЗ ПРЕДИЗВИКВАМ БЪРЗИТЕ БРАВОТА ДА ВИДИМ ВЪРВЯТ ЛИ ? АЗ СЪМ С ФИАТ ТИПО 2.0 16В 139 КОНЯ
              Колега,това е моето бившо Типо.Няколко пъти съм писал във форума,че намам загуба от ХГТ,Пунто ГТ,Голф ГТИ 2,3 и разни вървежни Опели.Някой,ако му се рови,може да провери какви времена е давала колата и на Калояново.Не знам сега какво е пипано по мотора и колко върви,но когато беше моя си вървеше доста прилично за годините и конете.
              шшш самолет я изкарахте тая кола стига вече няма непобедима кола.И аз много си обичам колата ама като почнете да всявате чак и легенди по форумите и направо смешно ми става.Хубаво колега мощна бърза е ама не е непобедима!Успокойте се малко с адреналина
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Red Storm написа:
                1912 написа:
                А с ХГТ-тата дет си се ’дърпал’ те знаели ли са ,че се дърпате? ХГТ-то върви на кола и малко пред сидичито

Коментар

sUkI написа:
                  Red Storm написа:
                  1912 написа:
                  А с ХГТ-тата дет си се ’дърпал’ те знаели ли са ,че се дърпате? ХГТ-то върви на кола и малко пред сидичито
                  не им разваляй върховния момент точно сега пък ти бе!
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колеги Тянка и Суки,предния си пост го написах с цел да ви обясня някой работи.Не искам да се заяждам с никой.Не си спомням да съм казал,че Типото е непобедимо.Аз карах тази кола преди три години и не вървеше никак лошо.Има много изписани страници за двубои между ХГТ и Седичита. Суки,ти пробва ли твоето ХГТ срещу Типото.Питам съвсем сериозно.
                    Octavia RS

Коментар

Tqnkata не мога да разбера кво се засегна?Какво искаш да ми покажеш с тва:"Аз на състезател не се правя!"?Миналата неделя хвърчеше по "Марица" , някви замервания ми се струваше че правеше , а после ходи ми обяснявай че не си рацер.В тва лошо няма ама айде недей се дръж все едно всяка вечер си пием ракийката на една маса.Не ме познаваш че да ми обясняваш кой колко можел да кара и от кога имал книжка и кой колко бил рацер.Май когато ме чакахте да дойда в Тракия да "замерваме" 0-100 май пак само ти си пускал Бравото?Отделно разбрах че нещо е имало тъпи коментари преди да дойда с голямото закъснение.Съжалявам че не можах да дойда в неделя на стадиона.Когато 1912 каза:"Има ли желаещи за Типо 2.0 16V?" от тогава кой му отговори?А случайно някой да се е пробвал с него?

Коментар

Ето ви малко снимки от вчерашната среща:Бат Матей не се коси, брат! Те щом по лесния не щат, по трудния начин ще научат истината Много са млади още!!!Дано само Типото върви като едно време, дедовото!
                        Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                        Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                        BlueStorm transforms . . .
                        . . . !!!

Коментар

Red Storm написа:
                          Колеги Тянка и Суки,предния си пост го написах с цел да ви обясня някой работи.Не искам да се заяждам с никой.Не си спомням да съм казал,че Типото е непобедимо.Аз карах тази кола преди три години и не вървеше никак лошо.Има много изписани страници за двубои между ХГТ и Седичита. Суки,ти пробва ли твоето ХГТ срещу Типото.Питам съвсем сериозно.
                          Той надали , ама аз пробвах!

Коментар

Какъв беше резултата и на каква дистанция се пробвахте?
                            Octavia RS

Коментар

АЙДЕ ПЪРВОТО БРАВО КОЕТО СЕ ОПИТА ДА СЕ ДЪРПА С МЕН ИЗГОРЯ С ОКОЛО 3,4 КОЛИ НАЙ МАЛКО СЛЕДВАЩИТЕ ВЕЧЕ ДА НОСЯТ ПО 100 КИНТА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ
                              alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

npace написа:
                                Tqnkata не мога да разбера кво се засегна?Какво искаш да ми покажеш с тва:"Аз на състезател не се правя!"?Миналата неделя хвърчеше по "Марица" , някви замервания ми се струваше че правеше , а после ходи ми обяснявай че не си рацер.В тва лошо няма ама айде недей се дръж все едно всяка вечер си пием ракийката на една маса.Не ме познаваш че да ми обясняваш кой колко можел да кара и от кога имал книжка и кой колко бил рацер.Май когато ме чакахте да дойда в Тракия да "замерваме" 0-100 май пак само ти си пускал Бравото?Отделно разбрах че нещо е имало тъпи коментари преди да дойда с голямото закъснение.Съжалявам че не можах да дойда в неделя на стадиона.Когато 1912 каза:"Има ли желаещи за Типо 2.0 16V?" от тогава кой му отговори?А случайно някой да се е пробвал с него?
                                Кога в тракия ми е много интересно аз съм си пускал бравото и от къде получи тая интересна информация?И отделно имаше тъпи коментари ДА защото седяхме 3-4 коли хора да те чакаме час и половина....бахти закъснението кво очакваш да ти се радваме ли?
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X