ох мамооооо.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За пореден път ви казвам"АМАН ОТ СЪСТЕЗАТЕЛИ"!Тано знаеш ли през къде ми е от кога се състезава твоето приятелче Никито!???То не е важно от "КОГА СЕ СЪСТЕЗАВА",важно е момчето да може да си кара колата както трябва!Знаеш ли колко такива ги позвам дет мноооооо се фукат,че са карачи,и знаеш ли каде са вече-из централните гробища!Аре стига вече майна,седнете си на гъзовете!Който си "МИСЛИ",че е голям карач,има хиляди писти за тази цел!Може да отскочи до там,дори може да се докаже пред бог,колко голям състезател е!!!ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
1912 написа:АЗ ПРЕДИЗВИКВАМ БЪРЗИТЕ БРАВОТА ДА ВИДИМ ВЪРВЯТ ЛИ ? АЗ СЪМ С ФИАТ ТИПО 2.0 16В 139 КОНЯOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:1912 написа:АЗ ПРЕДИЗВИКВАМ БЪРЗИТЕ БРАВОТА ДА ВИДИМ ВЪРВЯТ ЛИ ? АЗ СЪМ С ФИАТ ТИПО 2.0 16В 139 КОНЯFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
Red Storm написа:1912 написа:АЗ ПРЕДИЗВИКВАМ БЪРЗИТЕ БРАВОТА ДА ВИДИМ ВЪРВЯТ ЛИ ? АЗ СЪМ С ФИАТ ТИПО 2.0 16В 139 КОНЯ
Коментар
-
sUkI написа:Red Storm написа:1912 написа:АЗ ПРЕДИЗВИКВАМ БЪРЗИТЕ БРАВОТА ДА ВИДИМ ВЪРВЯТ ЛИ ? АЗ СЪМ С ФИАТ ТИПО 2.0 16В 139 КОНЯFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колеги Тянка и Суки,предния си пост го написах с цел да ви обясня някой работи.Не искам да се заяждам с никой.Не си спомням да съм казал,че Типото е непобедимо.Аз карах тази кола преди три години и не вървеше никак лошо.Има много изписани страници за двубои между ХГТ и Седичита. Суки,ти пробва ли твоето ХГТ срещу Типото.Питам съвсем сериозно.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Tqnkata не мога да разбера кво се засегна?Какво искаш да ми покажеш с тва:"Аз на състезател не се правя!"?Миналата неделя хвърчеше по "Марица" , някви замервания ми се струваше че правеше , а после ходи ми обяснявай че не си рацер.В тва лошо няма ама айде недей се дръж все едно всяка вечер си пием ракийката на една маса.Не ме познаваш че да ми обясняваш кой колко можел да кара и от кога имал книжка и кой колко бил рацер.Май когато ме чакахте да дойда в Тракия да "замерваме" 0-100 май пак само ти си пускал Бравото?Отделно разбрах че нещо е имало тъпи коментари преди да дойда с голямото закъснение.Съжалявам че не можах да дойда в неделя на стадиона.Когато 1912 каза:"Има ли желаещи за Типо 2.0 16V?" от тогава кой му отговори?А случайно някой да се е пробвал с него?
Коментар
-
Ето ви малко снимки от вчерашната среща:Бат Матей не се коси, брат! Те щом по лесния не щат, по трудния начин ще научат истината Много са млади още!!!Дано само Типото върви като едно време, дедовото!Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Red Storm написа:Колеги Тянка и Суки,предния си пост го написах с цел да ви обясня някой работи.Не искам да се заяждам с никой.Не си спомням да съм казал,че Типото е непобедимо.Аз карах тази кола преди три години и не вървеше никак лошо.Има много изписани страници за двубои между ХГТ и Седичита. Суки,ти пробва ли твоето ХГТ срещу Типото.Питам съвсем сериозно.
Коментар
-
npace написа:Tqnkata не мога да разбера кво се засегна?Какво искаш да ми покажеш с тва:"Аз на състезател не се правя!"?Миналата неделя хвърчеше по "Марица" , някви замервания ми се струваше че правеше , а после ходи ми обяснявай че не си рацер.В тва лошо няма ама айде недей се дръж все едно всяка вечер си пием ракийката на една маса.Не ме познаваш че да ми обясняваш кой колко можел да кара и от кога имал книжка и кой колко бил рацер.Май когато ме чакахте да дойда в Тракия да "замерваме" 0-100 май пак само ти си пускал Бравото?Отделно разбрах че нещо е имало тъпи коментари преди да дойда с голямото закъснение.Съжалявам че не можах да дойда в неделя на стадиона.Когато 1912 каза:"Има ли желаещи за Типо 2.0 16V?" от тогава кой му отговори?А случайно някой да се е пробвал с него?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар