1912 Що си с нов username бре?Оня с зеленото 2.0 20V (поне така пише отстрани :D ) може да си каже колко е гадно да го изпреварят на кръстовище отдясно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
npace написа:1912 Що си с нов username бре?Оня с зеленото 2.0 20V (поне така пише отстрани :D ) може да си каже колко е гадно да го изпреварят на кръстовище отдясноFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI
-
sUkI
1912 написа:хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отиваш
Коментар
-
PB 5976 BC да знаеш че много бързаш да гледаш и накрая може и да не останат билети за киното.Казал съм ти нещо не ми давай зор!Tqnkata тва че си направих шегичка с теб не значи че може да ми викаш "мойто момче" А ако искаш може да покараме щото на мен ми писна да натискам оня гаден педал , искам да натискам три педала!....1912 правим замерването без публика.100 кинта немам ама мога да намеря други желаещи.....
Коментар
-
J T D написа:хахахаахах нямаш никъв шанс!!! :D :D :D :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар