Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1912 Що си с нов username бре?Оня с зеленото 2.0 20V (поне така пише отстрани :D ) може да си каже колко е гадно да го изпреварят на кръстовище отдясно

Коментар

npace написа:
      1912 Що си с нов username бре?Оня с зеленото 2.0 20V (поне така пише отстрани :D ) може да си каже колко е гадно да го изпреварят на кръстовище отдясно
      Хахахахахахахахахах Наредба голяма!!! :D :D :D :D :D
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

npace написа:
        радвай се че нямах гориво и карах кротко колкото да се прибера....то не е само да натискаш десния педал мойто момче в завой.
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Гледам нещо някви гонки се образуват тука?Ще ми замириши на запалини гуми скоро , а?Така ли е или не?

Коментар

нищо не разбрах де ама карай.... има ли желаещи?
            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Ти желаещ ли си ,да си признаеш ,че колата не е сток?

Коментар

sUkI , сипниму да хапни.....

Коментар

1912 написа:
                  хахахаахах нямаш никъв шанс!!! :D :D :D :D
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                    1912 написа:
                    Хахаххахах наистина нямаш шанс , уверявам те.....!

Коментар

хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отиваш
                      alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                        хахахаха като си толкова отворен айде за по 100 лева викаме свидетели и така ... правя ти 2,3 коли и си отиваш
                        2,3 коли само можеш да си мечтаеш,ако колата ти е сток,тъй като аз знам,че не ти е сток,както и алфата следователно няма смисъл

Коментар

PB 5976 BC да знаеш че много бързаш да гледаш и накрая може и да не останат билети за киното.Казал съм ти нещо не ми давай зор!Tqnkata тва че си направих шегичка с теб не значи че може да ми викаш "мойто момче" А ако искаш може да покараме щото на мен ми писна да натискам оня гаден педал , искам да натискам три педала!....1912 правим замерването без публика.100 кинта немам ама мога да намеря други желаещи.....

Коментар

1912 написа:
                            1912-Много ми е чудно,как ще ги направиш тия 2,3 коли и ще си отида???????Пожелавам ти успех и най-вече голям късмет!
                            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Иииии бахти наредбите , където стават тука!От едно известно време стана много горещо тука.

Коментар

J T D написа:
                                Колега гледам ти подписа и се чудя отде го измисли това Браво 1,9 JTD HGT?HGT е Браво с двулитровия бензинов двигател.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X