Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PB 5976 BC написа:
    J T D с тебе къде ще се чакаме.Ти ли ще дойдеш при мен или направо ще ходиш към могилата?
    Направо ще се чакаме на могилата колега! :D
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
      PB 5976 BC написа:
      J T D с тебе къде ще се чакаме.Ти ли ще дойдеш при мен или направо ще ходиш към могилата?
      Ей J T D , гамен такъв :D ще и кажа аз ,на кой ще се случи същото,много ви е смешно , че ше пешеходствам 3 месеца :D Ама поне ще направя всичко възможно да не я вземат,доколкото ти се предаде :D

Коментар

ВНИМАНИЕ !!! За всички колеги се отнася , колите които пресъстват на срещата да бъдат измити и излъскани!Ако не ще има санкции!

Коментар

Не се шегувам!

Коментар

А до колкото до "пешеходците" , ваш си е проблема!Някой се борят , а други мързелуват!

Коментар

sUkI написа:
              J T D написа:
              PB 5976 BC написа:
              Ей J T D , гамен такъв :D ще и кажа аз ,на кой ще се случи същото,много ви е смешно , че ше пешеходствам 3 месеца :D Ама поне ще направя всичко възможно да не я вземат,доколкото ти се предаде :D
              Такъв е живота Суки!Аз се предадох,щото знам,че няма файда от всичко това,което ми каза!Страх ли те е??????????Е кво толкова,3 месеца без свидетелство за управление! :D :D :D :D
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Снимки от срещата

Незабравяйте да качите малко снимки!!!!!!
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Чакаме снимките от срещичката.И естествено снимки на 10-те бравота.

Коментар

3 месеца малко ли са ве?Аз 1 не знам как ще изкарам каму ли 3....така май ще си наемам личен шофъор за 1 месец заплата 5 лв
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

тая неделя ми хареса много хубаво беше другата ако съм свободен пак ще доида :D

Коментар

porokal написа:
                        Е няма ако съм свободен,вече си длъжен да присъстваш на срещата!С кое браво дойде по точно,че незабелязах!???С тъмно синьото??????? И пак да ви потсетя,да не забравите да качите малко снимчици!
                        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Тук забелязвам неква секта...няма лошо де!!! Бравото е мания и много ви се кефя за ентусиазма!!!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                            Тук забелязвам неква секта...няма лошо де!!! Бравото е мания и много ви се кефя за ентусиазма!!!
                            Колега другата неделя те искаме там на Братската могила на среща от 17:30ч.Нямаш право да ни отказваш , хем ще се запознаем и ще има в клуба още едно Браво.

Коментар

porokal написа:
                              ти ония с сивите дръжки ли си ?
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

ти ония с сивите дръжки ли си ?[/quote]Тянка,мисля,че това е колегата с тъмно синьото браво със сребристите дръшки,ама несъм сигурен!!!!Хайде де колега признай си де!
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X