Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интелигнетно решение да се делят всички ... особено това с жените.А ако имам БравО и бравА ко правя Супер неизгодна позиция начи!
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

u_bo написа:
      sUkI написа:
      и само БравО-та не БравИ ....
      следващото да не е :"Само мъже, без жени !"
      А следващото е ,вместо да спамиш в темата,вземи ела веднъж

Коментар

Колеги , дайте да се разберем тази неделя , след като се съберем на Братската могила (без Брави и Сиери) и после като отидем на стадиона , ако вали пак къде да идем , за да можем да се поберем всичките , кафе или нещо друго.Дайте предложения!

Коментар

А пък ако не вали сме си на стадиона!

Коментар

колеги неска ми казаха нещо и изках да ви питам вазможно ли е да има фиат браво 2.0 20 4х4 230 коня

Коментар

porokal написа:
              колеги неска ми казаха нещо и изках да ви питам вазможно ли е да има фиат браво 2.0 20 4х4 230 коня
              Всичко е възможно колега :D ако има турбо :D иначе,предлагам ако вали или пак в Шела или към Итали да ходим?

Коментар

sUkI написа:
                u_bo написа:
                sUkI написа:
                като чета за пилене на гуми и подобни изпълнения, мислиш ли че ми се увеличава желанието.идвал съм , но доооста отдавна. пак заради изпълнения на ’съзтезатели’ спрях явно не ми понася

Коментар

то тази неделя няма да вали сигорно ина4е аз сам за ИТАЛИ :D :D :D

Коментар

u_bo написа:
                    sUkI написа:
                    u_bo написа:
                    sUkI написа:
                    като чета за пилене на гуми и подобни изпълнения, мислиш ли че ми се увеличава желанието.идвал съм , но доооста отдавна. пак заради изпълнения на ’съзтезатели’ спрях явно не ми понася
                    По същата причина и аз ходя на срещите рядко.Взеха да идват разни бивши голфаджии и започнаха чалъмите и номерата. Моля колегите да спрат с изпълнения тип *митница*.Все пак караме стари курници-я спирачките не хванали,я рацера не разбрал кога да използва същите,я нещо друго! На Калояново има писта като слънце.Накой,ако си мисли ,че е карач и колата му е бърза ,да ходи там.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                      .... На Калояново има писта като слънце.Накой,ако си мисли ,че е карач и колата му е бърза ,да ходи там.
                      може да заформим среща на някоя гадна тясна уличка с дупки тогава ’карачите’ ще им се отще да идват.

Коментар

u_bo написа:
                        ЕЕЕЙ ХОРА !!!Няма ли някой излишна фасунка за габарит от фар с лупи (Мареа) ????айде плащам в брой или с диагностика с ВИЗА
                        да не се бърка с фасунка за мигач - те са еднакви на фар с лупи и рефлекторенфасунката габарит на фар с лупи е уникат

Коментар

фасунГа
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                            фасунГа
                            добре, убеди ме

Коментар

:D :D Между другото направих рекламни брушурки,който възнамерявам да закача на чистачката на всяко по готино браво,което видя.Така може би ще привлечем още хора.Какво мислете?
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

аз сам ЗА
                                запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили

Коментар

Working...
                                X