Ами ако се съберете в неделя и ни кажете къде точно ще се съберете може и да дойдем.Както четеш по-горе почти всички са заети в събота.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI
porokal написа:Zdrsveite mom4eta i momi4eta mnogo 4esto vi gledam na brackata i mnogo bih izkal da se zapoznaem i da me svetnete malko za fiat i az karam bravo za tova da obmenim opit
Коментар
-
sexa861 написа:porokal написа:Zdrsveite mom4eta i momi4eta mnogo 4esto vi gledam na brackata i mnogo bih izkal da se zapoznaem i da me svetnete malko za fiat i az karam bravo za tova da obmenim opitFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:sexa861 написа:porokal написа:Zdrsveite mom4eta i momi4eta mnogo 4esto vi gledam na brackata i mnogo bih izkal da se zapoznaem i da me svetnete malko za fiat i az karam bravo za tova da obmenim opit
Коментар
-
Today: Rain showers in the morning with thunderstorms developing for the afternoon. High near 80F. Winds NNE at 5 to 10 mph. Chance of rain 80%. Днес: Дъждове през сутринта придружени със светкавични бури през следобеда.Най-висока температура около 20 градуса.Ветрове от Север и Северо-Изток със скорост от 16км/ч.Шансове за дъж около 80%.източник --> http://weather.yahoo.com/Plovdiv-Bul...Въпроса е ся да си измия ли колата...или да не си измия щото пак ще завали...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
PB 5976 BC написа:И аз това се чудя? Но мисля да ида на ОМВ и да и удара една водоструйка , колкото да и падне праха.Нали все пак трябва да сме на излъскани като идем на срещата.Все пак трябва да видат колко хубави са количките.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
sUkI
Реклама
Collapse
Коментар