Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде да не спираме да си правим густо с колите , а кво ще кажете ? Все пак за какво сме ги купили тези бегачки? Да стоят в гъража и всяка неделя да ги изкараме от него и мием колата и обратно в гъража.....да бе успех А пък според мен си има хора за тази цел , които казват кои какво има право да прави , по кое време да го прави и къде да го прави и т.н.

Коментар

PB 5976 BC написа:
      Айде да не спираме да си правим густо с колите , а кво ще кажете ? Все пак за какво сме ги купили тези бегачки? Да стоят в гъража и всяка неделя да ги изкараме от него и мием колата и обратно в гъража.....да бе успех А пък според мен си има хора за тази цел , които казват кои какво има право да прави , по кое време да го прави и къде да го прави и т.н.
      Абе ти на тва бегачка ли му викаш martzaro с неговото В6 Турбо дето е над 200+ коня колко пъти е идвал на нащи срещи и не си е позволил нито веднъж да завърти гуми покрай нас и да застраши някой с поведението си !!! Като искаме да въртим гуми надъхваме се и утиваме на калояново
      Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

sUkI написа:
        IV кръг по драг рейсинг - 7 Септември, гр. СливенСамо аз ли ще ходя?
        На 07/09 в неделя е кръга от Републиканския пистов шампионат на Калояново.Нали се сещате къде е истината?
        Octavia RS
        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

TaNo написа:
          PB 5976 BC написа:
          Абе ти на тва бегачка ли му викаш martzaro с неговото В6 Турбо дето е над 200+ коня колко пъти е идвал на нащи срещи и не си е позволил нито веднъж да завърти гуми покрай нас и да застраши някой с поведението си !!! Като искаме да въртим гуми надъхваме се и утиваме на калояново
          Това "бегачки" е образно казано , но martzaro сигорно няма пари да си купи нови гуми , след като ги запали!Шегувам се естествено!!!

Коментар

TaNo написа:
            sexa861 написа:
            ето и от мен едно клип4е с бравоци и малко купенца -( http://vbox7.com/play:b01d973e ) :D :D :D
            Тва някъв вид надъхвация ли беше
            ами да и така може да се каже :D

Коментар

офффффффф
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

sexa861 написа:
                ето и от мен едно клип4е с бравоци и малко купенца -( http://vbox7.com/play:b01d973e ) :D :D :D
                Лелиии маааааалиииии от средата на клипчето нататъка колите са супер идейни.....е нема такава красота. Сега се сещам че един приятел ми беше каал че тунинг майсторите са хора които винаги има какво да добавят към сериината кола. :D :D :D обаче тези момчета направо са надминали себе си. Гледката е .......
                164 V6 Turbo I.E. 240 Hp/380 Nm-подвижен психодиспансер
                Bravo 1.6 16v 103 Hp-My new beloved

Коментар

Някой ще качи ли снимки от 07.09.2008???????
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

И аз съм на това мнение!

Коментар

има много снимки и клипове всичките са у Тано чакаме да ги направи на едно цяло клипче и да ги качи някъде.Сигурно ще се забави малко защото тоя път има бая маТриалКажете ще се оргазнизираме ли тая неделя да ходим до Пазарджик на гости....Те идваха тука сега е наш ред
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31539
                        Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                        Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                        BlueStorm transforms . . .
                        . . . !!!

Коментар

Tqnkata написа:
                          има много снимки и клипове всичките са у Тано чакаме да ги направи на едно цяло клипче и да ги качи някъде.Сигурно ще се забави малко защото тоя път има бая маТриалКажете ще се оргазнизираме ли тая неделя да ходим до Пазарджик на гости....Те идваха тука сега е наш ред
                          Ми да отидем,само измислете по кое време.Че тази неделя е и писта *Стара Загора*.
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Айде , айде , айде да ходим в Пазарджик , супер идея ще стане супер срещичка.Все пак трябва да им върнем жеста.Аз съм там!Както каза един фен от Браво клуб "Еми к’во да идем де , слагам 10 лв ГАЗ и съм там"Така и аз ще направя!

Коментар

КЛУБ Браво отиваме ли на срещата в Пазарджик!

Коментар

BlueStorm написа:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31539
                                Мерси за снимките колега!!!

Коментар

Working...
                                X