Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

като гледам тука никой не се сеща да качи малко снимки ето линк към темата с снимките http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24601
    Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

И аз не мога да зацепя за кой паркинг става въпрос
      fiat bravo 1.4 12v

Коментар

малии оформя се някаква малка Браво секта
        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

PB 5976 BC написа:
          Предлагам другата неделя и всички следващи преди да отидем на срещата да се събираме някаде преди това и после ще отидем всички на срещата , ще супер яко да се появът 8 - 9 Бравота на куп.Не мислите ли че ще е супер яко?АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СЪБИРАМЕ 30 МИНУТИ ПРЕДИ СРЕЩАТА НА БРАДСКАТА МОГИЛА НА МАЛКИЯ ПАРКИНГ ОТСТРАНИ И ДО СТАДИОНО Е СУПЕР БЛИЗО ТЪКМО НЯМА ДА ЗАДРЪСТВАМЕ ДВИЖЕНИЕТО АКО СПРЕМ НЯКАДЕ ДРУГАДЕ.Чакам мнения , ако някой друг се сеща за друго по-хубаво място нека да каже.
          дааааа там ще е супер...паркинга се намира точно на братската могила по точно най добре да ви покажа на картатаhttp://bgmaps.com/map.asp?sid=8c64ea...6.y=50нали за тоя паркинг говорим колега.Айде нека всеки който кара фиат браво да дойде на горе посоченото място в 5.30 всяка неделя
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

fiat bravo 1.4 12v

Коментар

Там сме

Коментар

Мястото където ще се събираме не е точно паркинг , а нещо като паркоместа от съседния блок , така обяснявам къде се намира : Примерно карате по Васил Априлов и свивате наляво към прелеза минавате прелеза и нали вляво ви се пада ЛУНАПАРКА подминавате и него и следващата присечка свивате надясно и веднага в ляво и спирате някаде там или вдясно или в ляво.Въпроси ? Ето и снимка къде се намира : http://bgmaps.com/map.asp?sid=e14763...&Map21_26.y=47

Коментар

звънни на ония пич с много бучащото хгт и на ония другия пич с бялото хгт да дойдат колкото може повече щото иначе ще се съберем точно 4 коли :D
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                    звънни на ония пич с много бучащото хгт и на ония другия пич с бялото хгт да дойдат колкото може повече щото иначе ще се съберем точно 4 коли :D
                    Аз ще се обадя на Наско,с бялото ХГТ

Коментар

sUkI написа:
                      Tqnkata написа:
                      РВ 5976 вика че пострадал нещо та може и да не дойде..
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                        sUkI написа:
                        Tqnkata написа:
                        РВ 5976 вика че пострадал нещо та може и да не дойде..
                        Какво е станало?

Коментар

Една малка , но дълбока дупка ми нацели десната предна гума и амортисьора и джантата са бом-бок свалих го и като хвана буталото на амортисьора и си го движа както си искам нагоре надолу :D ! Днес ще отида до някоя морга да видя как върви 2-ра ръка един такъв като моя и ако ми хареса цената ще си взема 2-ра ръка да стане стар със стар амортисьор , ако не 2 нови газови и ще стане муцкана работа.

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Една малка , но дълбока дупка ми нацели десната предна гума и амортисьора и джантата са бом-бок свалих го и като хвана буталото на амортисьора и си го движа както си искам нагоре надолу :D ! Днес ще отида до някоя морга да видя как върви 2-ра ръка един такъв като моя и ако ми хареса цената ще си взема 2-ра ръка да стане стар със стар амортисьор , ако не 2 нови газови и ще стане муцкана работа.
                            Значи утре в 5;30 си там?

Коментар

sUkI написа:
                              PB 5976 BC написа:
                              Значи утре в 5;30 си там?
                              утре няма къде да ги намери тия амортисъори
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Утре който не му е мита колата да не идва :D

Коментар

Working...
                                X