Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

от 19,00 часа винги сме там

Коментар

Аз 6те се опитам да доида този пат,до сега незнаех кога и каде са сре6тите но сега ве4е мойе да доида

Коментар

Снимки (04.май.200 http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23816
        Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

ilkor написа:
          Колеги защо не ползвате за чат темата която се казва "Чат за срещите в Пловдив" а пишете в тази "тема - съобщение" ?Мисля че ако я оставите чиста само с актуална покана за участие на новите колеги ще им е по лесно да се ориентират.

Коментар

тази неделя и за напред 18 часа

Коментар

Вече две недели пропускам срещите заради работата и утре ще е поредната
              fiat bravo 1.4 12v

Коментар

TaNo написа:
                тази неделя и за напред 18 часа
                18:00 Полигона?
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Среща 11.май.2008г. http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24111

Коментар

TaNo написа:
                    bravo!
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Здравейте на всички колеги. Аз съм Георги . Имам Брава от Януари тази година, никога не сам идвал на тези срещи поради най-различни причини. Много ми е интересно в какво точно се састоят срещите ? Ще бъда много благодарен ако някой ми го изясни
                      Fiat Brava 1.9 TD 1997г.

Коментар

сабират се фанатици и сектанти и почват да обсъждат колко яки и вървежни са италянките и колко гадни са голфовете :D :D тва в кръга на шегата,никога не съм присъствал но познах един тип от снимките и следващия път ше се домъкна с него
                        F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

limpbizkit написа:
                          Здравейте на всички колеги. Аз съм Георги . Имам Брава от Януари тази година, никога не сам идвал на тези срещи поради най-различни причини. Много ми е интересно в какво точно се састоят срещите ? Ще бъда много благодарен ако някой ми го изясни
                          Има само един начин да разбереш Чакаме те идната неделя

Коментар

Ако нямам работа ще се постарая да дойда, безтуй живея близо до полигона. Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
                            Fiat Brava 1.9 TD 1997г.

Коментар

здравейте пичове аз съм нов и немога да си разбера нищо по колата ще гледам да дойда на срещата в неделя
                              Nqma ..

Коментар

ако искаш ела още утре на бензионстанция итали на брезовско шосе от 19,00часа и ще помагаме

Коментар

Working...
                                X