Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен ми е неудобно да идвам на сбирките.Вече си имам два Форда.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Е хайде направете една среща сабота или неделя да мога и аз да дойда , че иначе ще се видим на следващия Италфест
      Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

Утре 25 ноември от 14:00 часа ще се събираме на обичайното място пред стадиона
        Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Няколко снимчици от днес, не че имаше фиати на срещата ама гледайте ся да ви е яд

Коментар

Вий сте луди навънка в тоя студ
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

отговор

Днес сам обикалял 1 час, но не можах да ви намеря. Мислех, че сте на полигона, но ниама нищо, следващя път.
              ex. punto elx 1.2i
              Lancia Libra 1.6

Коментар

Re: отговор

petio4528 написа:
                Днес сам обикалял 1 час, но не можах да ви намеря. Мислех, че сте на полигона, но ниама нищо, следващя път.
                Приятел и айде тоя път да ни намериш на входа на стадиона..в долната тема е показано мястото

Коментар

Иначе тази неделя ще има среща от 14:00 часа и белким се съберем малко повече хора от миналия път :D

Коментар

Еми щом ще сте там в 2 и аз ще мина да си видим италианките аз никой не познавам ама карай .... ще се запознаем.
                    Fiat Bravo HGT 155 hp 20v

Коментар

Ba$ko написа:
                      Еми щом ще сте там в 2 и аз ще мина да си видим италианките аз никой не познавам ама карай .... ще се запознаем.
                      Спокойно колега кат не се познаваме ще се запознаем, ако се съберем в пълния състав ще ни видиш какви образи сме Ей ще разпалим огъня в тея пловдивски срещи как вървят нещата

Коментар

Дано се съберем повече хора, ако времето е като днес ще е много добре Кой от форума има бърза количка .. нещо около и над 150 кончета искам да гледам бегачки
                        Fiat Bravo HGT 155 hp 20v

Коментар

Аз сьм нов и от 2 седмици само чета из форума но ше гледам да намина и аз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                          Punto 1.1i 55

Коментар

така като гледам аз май сьм с най-куцата количка от всички ви ПУНТО 1.1 55кончета.
                            Punto 1.1i 55

Коментар

айде ше се видим в Неделя :P
                              Punto 1.1i 55

Коментар

Ba$ko написа:
                                Дано се съберем повече хора, ако времето е като днес ще е много добре Кой от форума има бърза количка .. нещо около и над 150 кончета искам да гледам бегачки
                                Ами има колички около 150 коня но пред входа на стадиона няма много място за да ги видиш тези бегачки как вървят

Коментар

Working...
                                X