Добре, че намерих този форум и най-накрая да намеря "италиански" пловдивчани Писна ми да ходя на митницата и ОМВ-то надявам се още да се събирате в сряда на ИТАЛИ.Аз съм регистриран в другия фиат форум ( което мисля, че не е неловко, че го пиша тук) но там няма чак толкова пловдивчани.Поздрави от мен и надявам се ,че ще се видим. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ba$ko написа:Добре, че намерих този форум и най-накрая да намеря "италиански" пловдивчани Писна ми да ходя на митницата и ОМВ-то надявам се още да се събирате в сряда на ИТАЛИ.Аз съм регистриран в другия фиат форум ( което мисля, че не е неловко, че го пиша тук) но там няма чак толкова пловдивчани.Поздрави от мен и надявам се ,че ще се видим. :DFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Здравей, колега! За всеки е "отворено"!Още повече, собствениците на италиански жребци никога не са случайни!!! Тази сряда има среща от 19:00 часа и отново е на бензиностанция "Итали" ( след дългото чакане )! Всичкифенове са добре дошли!Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
EVITA написа:BULLDOG написа:Абе някой не съм убеден, че са най добрите коли Италианските, но поне са едни от най красивите и най бързитеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар