Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес е сряда , ако някой е забравил. 19:00 ч., ако някой не знае.Мястото е всеизвестно!
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Ето и малко снимки от срещата. Евала колеги, и на мини-националноте срещи, дето си ги правим от време на време няма толкова народ.Пловдивската група - най-сериозна на градските срещи, и най-несериозна на националните

Коментар

Ето и една "обща" снимка

Коментар

Дойдоха от Ямбол да ни снимат, защото ние си нямаме апарати Мерси за снимките, колега, другата седмица пак ела да се щракнем.

Коментар

Абе хора в кой град се събирате бре че нещо съм от скорошните във форума

Коментар

tozi_pi4 написа:
              ......направо ме свали от стола.....

Коментар

tozi_pi4 написа:
                Ами чук ... темата е "Пловдивски срещи" ... В кой ли град наистина се събират ?

Коментар

Да бе аз после видях кат написах съобщението..... иии кога и каде стават тея срещи?

Коментар

tozi_pi4 написа:
                    Да бе аз после видях кат написах съобщението..... иии кога и каде стават тея срещи?
                    Ето тук! Бензиностанция "Итали" всяка сряда 19:00!
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                    Porsche 944 S2
                    http://www.valmcrae.snimka.bg/
                    http://vbox7.com/user:val_mcrae
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Освен тази карта в тази тема има публикувана и сателитна снимка от НАСА. Трябва да се ориентираш вече Имаме и военни с Фиати, работят за разузнаването ... И те идват на срещите да ни слушат какво си говорим Вероятно и си записват А сега сериозно, чакаме и новия колега да ни навести.

Коментар

EVITA написа:
                        Освен тази карта в тази тема има публикувана и сателитна снимка от НАСА. Трябва да се ориентираш вече Имаме и военни с Фиати, работят за разузнаването ... И те идват на срещите да ни слушат какво си говорим Вероятно и си записват А сега сериозно, чакаме и новия колега да ни навести.
                        Мда колежке ... права сте, но Вас специално ще Ви отвлекат извънземни!

Коментар

Те вече са ме отвлекли но слизам всяка сряда до Итали. Това е закон!

Коментар

EVITA написа:
                            Те вече са ме отвлекли но слизам всяка сряда до Итали. Това е закон!
                            И въпреки всичко не направихте offtopic с изказването си ... как се раздавате само!

Коментар

Само не разбрах в Сряда в 7 часа обаче сутринта или вечерта?

Коментар

tozi_pi4 написа:
                                Само не разбрах в Сряда в 7 часа обаче сутринта или вечерта?
                                Трябва ли да свиря ТЪЧ ...Сега сигурно Тонито ще те подхване...
                                Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                                ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Working...
                                X