*Punto*PowerDriving написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
*Punto*PowerDriving написа:духовито Това ВРЦ къде е че не съм го чувал от 19:00 часа така лиSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:духовито Това ВРЦ къде е че не съм го чувал от 19:00 часа така ли
Коментар
-
здравейте колеги. моля всички, които следят мюзик айдъл, да обърнат внимание на първата участничка в сряда вечер, казва се Гита Петкова и е от Пловдив.ако нямате фаворит от групата изпълнители в сряда, и ако ви хареса нейното изпълнение, подкрепете с sms на номер 10501 представителката на Пловдив /гласуването започва от 20 .00 ч./. благодаря предварително на всички, които ще похарчат левче и на тези, които само ще я гледат. п.с. Гита Петкова ми е сестра.
Коментар
-
everton написа:здравейте колеги. моля всички, които следят мюзик айдъл, да обърнат внимание на първата участничка в сряда вечер, казва се Гита Петкова и е от Пловдив.ако нямате фаворит от групата изпълнители в сряда, и ако ви хареса нейното изпълнение, подкрепете с sms на номер 10501 представителката на Пловдив /гласуването започва от 20 .00 ч./. благодаря предварително на всички, които ще похарчат левче и на тези, които само ще я гледат. п.с. Гита Петкова ми е сестра.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Внимание, внимание! Важно предложение!
Внимание, внимание! Важно предложение!Хайде да ходим взаимно на културно - масово мероприятие тип - КИНО! В сряда вместо на барчето да идем да гледаме новия култов филм - 300! Казвам култов, защото още не съм го гледал! :D Кино "Фламинго" - Зала 1 - 14, 16.15, 18.30, 20.45, 23 ч.;събота и неделя и от 11.45 ч.Цена на билетите 4 лв.На всички присъствали ще се издаде грамота! Цена на грамотата - 1 бира Загорка!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар