Жорка, кефиш ме! Ся и нови лица да има няма и да разберем. А за останалите ще ги познаваме по якетата. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И понеже не съм направил Новогодишното си пожелание към Вас, мисля че сега момента е подходящ:Нека всеки си гледа работата професионално и не се меси в неща, които не разбира! Относно големината на снимките, то си има основателна причина за това и тази причина е просто... ...качеството В края на краищата, добре свършената работа е огледало на самите нас,а аз не обичам да я ограничавам единствено на работното си място Наречете ме маниак, кажете че излишно се старая,а аз ще Ви благодаря за комплимента! Хайде стига толкова, нека обърнем внимание на наистина важното нещо:Тук в Пловдив истински се забавляваме!!!Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Ето "малко" по-нормална резолюция:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=92961&photo=7Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
EVITA написа:Жорка, кефиш ме! Ся и нови лица да има няма и да разберем. А за останалите ще ги познаваме по якетата. :DLancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар