BlueStorm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Еее, има ли една тема, в която да пишем ние от Пловдив и някой да не се кара за нещо. Като не Ви харесват снимките недейте да ги гледате. А и нали вече сървъра е доста по-добър ... какъв точно тогава е проблема ... А и на нашите резолюции снимките изглеждат супер мини, след като се намалят още ще стане супер кофти ... Обаче да хванем статистиката ... NGD-то рядко пише, но като напише нещо и след тва все някой админ драска с червено след него.Ся тая тема да я озаглавим скандалните пловдивчани в действиеSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
ШШШ алооо! Тази тема за какво беше, а?Някой няма ли да напише нещо съществено по въпроса Съгласни, несъгласни?Съгласен съм, че темата за снимките е важна, но на друго място във форума се разправяйте ПС: Колега doofiat, не знам какво ти пречат големите снимки на Жоро!Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
INTEGRALE написа:ШШШ алооо! Тази тема за какво беше, а?Някой няма ли да напише нещо съществено по въпроса Съгласни, несъгласни?Съгласен съм, че темата за снимките е важна, но на друго място във форума се разправяйте ПС: Колега doofiat, не знам какво ти пречат големите снимки на Жоро!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:INTEGRALE написа:ШШШ алооо! Тази тема за какво беше, а?Някой няма ли да напише нещо съществено по въпроса Съгласни, несъгласни?Съгласен съм, че темата за снимките е важна, но на друго място във форума се разправяйте ПС: Колега doofiat, не знам какво ти пречат големите снимки на Жоро!
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:...Ама на мен ми е много досадно снимка по снимка да оразмерявам и за тва и рядко качвам. Искам да питам, не можели да се направи нещо за автоматично ресаизване на фаиловете (не разбирам много) като в мобилето например, там няма ограничение на фаила а после всички излизат еднакво големи като ги разглеждаш?ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Ето две снимки от срещата днес 07.01. Качвам ги за да отбележа че съм присъствал :D От доста време не бях се явявал.Прикачени файловеAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Slavi_LanciaИмаш проблеми и въпроси към бравото защото не даваш на Мая да го кара... Хак да ти е . Получихме оплакване срещу теб по въпроса . Вземи сериозни мерки за отстраняването на проблема , иначе агнето което смятаме да ядем ще го плащаш ти......... :D :D :DМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар