Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А ето и малко некачествени снимки от тази вечер.Аз бях за малко ама успях да ви "изфотам"
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Хубаво ни беше , пък и весело . EVITA пак си е с нас . И кво ? Точна си е дамата . NGD-то ...... пич та дрънка и що за БАНнани се раздават (шерше ла фам) ???? С БАН или без банан , пак ще сме заедно , все пак има и GSM-ми
      Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
      ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Mitko написа:
        atos написа:
        Хубаво ни беше , пък и весело . EVITA пак си е с нас . И кво ? Точна си е дамата . NGD-то ...... пич та дрънка и що за БАНнани се раздават (шерше ла фам) ???? С БАН или без банан , пак ще сме заедно , все пак има и GSM-ми
        И кой има бан? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49
        Като гледам никой няма бан, колегата явно се е объркал, заради това че под автара и пише "Гост". :D :D :D

Коментар

A филмче с усмихнати хора няма ли да има :D
          Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
          Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
          ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990

Коментар

Тази седмица ще ви видя колко се събирате на живо Специално EVITA ще чакам да видя и на панаира (Палата 10), тъй като сме в един бранш До сряда!

Коментар

Тя EVITA ще е само за малко на Панаира на щанд 10А3. Това е като влезеш в палатата веднага в ляво, вижда се добре. И EVITA се казва Антоанета, да не се изцепиш с ника й там, че голямо мазало ще стане.
              Кога Ще Взема И Аз Един Такъв Автомобил!

Коментар

Не се притеснявай, запознахме се с нея лично в Габрово. (както и с колегата NGD).Така че няма такава опасност Аз съм на щанд 10М4 по време на целия панаир, с изключение на вторник. Това е в десния коридор, в дъното последния щанд вдясно.

Коментар

Immortal написа:
                  Не се притеснявай, запознахме се с нея лично в Габрово. (както и с колегата NGD).Така че няма такава опасност Аз съм на щанд 10М4 по време на целия панаир, с изключение на вторник. Това е в десния коридор, в дъното последния щанд вдясно.
                  Ще ти се обадя . Бяхме на копринка.
                  ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

И да не пропуснеш срещата в сряда, колега. А Атос да му мисли къде ще ни настанява пловдивските бекове.

Коментар

Пиша тук защото вече и аз незнам къде и в кой форум покрай тези дандании.Та мисълта ми е следната: Трябва да решим къде да се събираме, че Итали е тясно вече за нас, а и може би дали да не си правим срещичките директно в някоя кръчмичка петък или събота вечер с консумация на различни питиета от кафенца и сокчета http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...r=asc&start=15 Май не изглеждме като да ни е лошо
                      Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
                      Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
                      ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990

Коментар

Става ама всеки път някои трябва да се ангажира с резервации , щото събота вечер къде ша намерим място за 20 човека
                        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Да вземем да си направим една кръчма "Фенска" за феновете на италиански коли , няма да имаме много клиентела ама и кръчмата няма да е голяма :D по стените вместо пушки и колела от каруци може да висят решетки от фиати тасове от ланчии и волани от алфи Ама понеже алфаджиите са кът на наште срещи на тях ще е наи-малката маса в ъгъла Маитапя се бе, ама в 21 часа в неделя на работа ко ли неми минава през главата

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                            Да вземем да си направим една кръчма "Фенска" за феновете на италиански коли , няма да имаме много клиентела ама и кръчмата няма да е голяма :D по стените вместо пушки и колела от каруци може да висят решетки от фиати тасове от ланчии и волани от алфи Ама понеже алфаджиите са кът на наште срещи на тях ще е наи-малката маса в ъгъла Маитапя се бе, ама в 21 часа в неделя на работа ко ли неми минава през главата
                            И за Пловдивските маймуни ще има специална клетка, с табелка по възможност окрайчена с малко калаени орнаменти, та и братята роми да се облажат. От мен имате за инвентара два амортисьора... Къде ще ги слагате не знам, но вместо пейки може щанги или стари джанти вместо табуретки. Може и някакви екзотични сувенири да наслагате - я хвръкнал тас, я събраното масло от под нечий автомобил ... ама после ще Ви е срам да се снимате покрай тея "автогробници". Ще искаме съвети от колегата INTERGALE, кое става кое - не.

Коментар

А бе то последния път на Италито обсъждахме такава идея , ама ставаше дума за гараж . Та по да сме оплескани и омазани . А единия ъгъл може да го натруфим на бар-плот . Едното да върви с другото .

Коментар

Ти па кога го лепна тоя червен картон до вчера беше само жълт, тая сутрин е узрял, баси до де спиш и почервеняваш

Коментар

Working...
                                X