Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

.............Пък и при нас е весело.......
    Croma 2.0 ie
    www.italcars.org

Коментар

Внимаваите да не ви пожьлтее под аватарите.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Абе, че Митко е прав до някъде - прав е! Много ненужни неща имаше в темата. И сега по тази логика сме като тийнейджърите - прас в чата! Предполагам скоро и снимките ще са нещо ненужно - все едни и същи хора в малко различни пози. Те нещата придобиха и сапунено съдържание, както се изрази един колега!Както и да е!
        Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Брейййй, то можело да се открие нова тема Много по-добре е така. Ние при софийските срещи си пишем всеки път отделна тема за среща и си пускаме снимки в нея. Така по този начин, ако иска някой да види подредено как е минала срещата на съответната дата, може да си влезе в нея. Не е нужно да се пишат офтопици в една съобщителна тема. Сега сигурно ще викнете и срещу мен, ама Митака според мен си имаше право.

Коментар

doofiat написа:
            Брейййй, то можело да се открие нова тема Много по-добре е така. Ние при софийските срещи си пишем всеки път отделна тема за среща и си пускаме снимки в нея. Така по този начин, ако иска някой да види подредено как е минала срещата на съответната дата, може да си влезе в нея. Не е нужно да се пишат офтопици в една съобщителна тема. Сега сигурно ще викнете и срещу мен, ама Митака според мен си имаше право.
            Без думи!!!

Коментар

Сега като преглеждам чата ми направи впечетление че колежката EVITA вече е гост а не регистриран потребител какво е станало да не се е провинила нещо?

Коментар

Абе провинилия се съм само аз, то се вижда по жълтия картон ама в нет-а е лесно да раздаваш картони, ще видим как е в истинския живот
                Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

А за какво ти е даден картона

Коментар

За писаното по-горе явно, разговор с Митко съм нямал... според него съм нарушил правилата на форума, но той щял да ме остави да се "наскачам", щото не съм ги бил чел...

Коментар

Стига съм питал и аз да не ми се появи и на мен.Среща ще има ли

Коментар

След малко трагвам натам

Коментар

И аз .

Коментар

аз съм още пас но от утре май ве4е няма да съм пешеходец ... бегачката излиза от бокса
                            Madness Motorsport
                            (\__/)
                            (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
                            (")_(") signature to help him gain world domination.

Коментар

На срещата имаше около 25 човека даже сервитьорката се шашна.А пък и беше интерестно ако можеше да чуете разговорите поне полвината от нас щяха да отнесат по няколко картона .На срещата забравих да питам колежката EVITA как така стана гост може ли такова безобразие една хубава жена а вече без регистрация а гост.

Коментар

май никой няма да ти отговори за EVITA и на мен ми е интересно

Коментар

Working...
                                X