.............Пък и при нас е весело.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе, че Митко е прав до някъде - прав е! Много ненужни неща имаше в темата. И сега по тази логика сме като тийнейджърите - прас в чата! Предполагам скоро и снимките ще са нещо ненужно - все едни и същи хора в малко различни пози. Те нещата придобиха и сапунено съдържание, както се изрази един колега!Както и да е!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Брейййй, то можело да се открие нова тема Много по-добре е така. Ние при софийските срещи си пишем всеки път отделна тема за среща и си пускаме снимки в нея. Така по този начин, ако иска някой да види подредено как е минала срещата на съответната дата, може да си влезе в нея. Не е нужно да се пишат офтопици в една съобщителна тема. Сега сигурно ще викнете и срещу мен, ама Митака според мен си имаше право.
Коментар
-
fhh
doofiat написа:Брейййй, то можело да се открие нова тема Много по-добре е така. Ние при софийските срещи си пишем всеки път отделна тема за среща и си пускаме снимки в нея. Така по този начин, ако иска някой да види подредено как е минала срещата на съответната дата, може да си влезе в нея. Не е нужно да се пишат офтопици в една съобщителна тема. Сега сигурно ще викнете и срещу мен, ама Митака според мен си имаше право.
Коментар
-
На срещата имаше около 25 човека даже сервитьорката се шашна.А пък и беше интерестно ако можеше да чуете разговорите поне полвината от нас щяха да отнесат по няколко картона .На срещата забравих да питам колежката EVITA как така стана гост може ли такова безобразие една хубава жена а вече без регистрация а гост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар